Alina Sorescu, despre fostul soț: ”Declarațiile sunt deformate iar realitatea este cu totul alta”

Publicat: 24 mart. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

În ediția de vineri a emisiunii ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la Prima TV, Alina Sorescu, prezentă pentru a lansa noua piesă, a răspuns și legat de o declarație recentă făcută de fostul soț.

Despre piesa «Te rog, nu uita», Alina spune: ”E un mesaj să nu uităm de inima noastră. Până la urmă, noi cu noi rămânem. Câteodată poate că alegem în funcție și de alți factori. Multă lume s-a regăsit în această piesă. (…) E o piesă care mi se potrivește. Nu îmi aparține, e compusă de o echipă de compozitori, nu e direct, ci o potrivire. Suntem artiști și câtăm despre tot felul. E frumos ca prin cântece să transmiți mesaje în care oamenii să se regăsească.”

Alina Sorescu, despre fostul soț

Cristi Brancu i-a citit un mesaj din unica.ro, o declarație a fostului soț despre momentul în care s-a reîntors dintr-o călătorie iar casa era goală, fără copii. ”Întâi și întâi aș avea multe de zis. Eu nu am depus această acțiune de divorț peste noapte. Probleme între noi erau de mai mulți ani. Aș vrea să punctez că nu e adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de 2 luni. (…) Toate aceste declarații mi se par o coincidență prea mare că au apărut acum, când am lansat acest cântec. Că vin înainte de reluarea procesului pe care îl avem pe rol și se va relua peste o lună. Am multe de spus, dar aleg să tac. Copiii și-au văzut tatăl și o fac în continuare. Nu vreau să răspund acestor provocări. (…) Nu vreau să se interpreteze că ieșirile mele publice sunt pentru a face rost de probe în instanță. Programul stabil, care spre să se stabileasca pentru fetițe, să fie unul sănătos pentru dezvoltarea lor armonioasă. Pentru restul sper că se va discuta în instanță. Declarațiile sunt deformate iar realitatea este cu totul alta.”

Foto: social media

Publicat: 24 mart. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×