Alina Sorescu are toate șansele să câștige custodia fetițelor după divorț? Cu ce probleme se confruntă Alexandru Ciucu

Publicat: 08 iul. 2022, 12:45 Autor: Maria Apostol Vedete

Pe cât de calmă a fost relația lor, în aparență, pe atât de zgomotos a devenit divorțul Alinei Sorescu de Alexandru Ciucu! Cei doi sunt dispuși să lupte cu orice mijloace pentru custodia fetițelor, însă designerul pare să aibă deja un dezavantaj…

O primă ”luptă” a fost câștigată deja de Alina Sorescu, care a obținut custodia fetițelor pe perioada procesului de divorț.

Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă. Dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a ținut să precizeze Alina Sorescu într-un mesaj postat pe Instagram.

Între timp au ieșit la iveală alte detalii interesante din culisele acestui divorț. Surse click.ro susțin că cei doi erau despărțiți de aproape un. Iar ca să ascundă acest fapt, designerul plecase în Franța. Aceleași surse au povestit că Ciucu și-ar dori custodia fetițelor ca să nu plătească pensia alimentară. Și asta deoarce firma lui de costume bărbătești ar întâmpina probleme de natură financiară.

Alina Sorescu: ”Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alina Sorescu nu a fost doar prima care a făcut pasul și a înaintat cererea de divorț. Ci a venit inclusiv cu o declarație în momentul în care s-a aflat că se desparte oficial de bărbatul care i-a fost soț timp de 12 ani.

Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret. Cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el. Până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, că și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine. Și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, așa a sunat primul mesaj postat de Alina Sorescu, cu privire la divorțul ei de Alexandru Ciucu.

Artista este ajutată în creșterea celor două fetițe ale sale, de părinții ei, mama și tatăl său, care o ajută cu acestea, tatăl Alinei fiind cel care le duce la școală pe Carolina și Raisa atunci când cântăreața este prinsă cu alte treburi care țin de casă sau de carieră.

 

 

Publicat: 08 iul. 2022, 12:45 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă