Alina Sorescu, ”amenințată” de Alexandru Ciucu, după ce a obținut custodia fetelor!

Publicat: 26 mai 2022, 14:15 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai discrete relații din showbiz, dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, a devenit peste noapte extrem de ”zgomotoasă”, după ce cântăreața a anunțat că a înaintat divorțul! 

Alina Sorescu nu a vrut să ofere detalii cu privire la motivul divorțului, însă decizia a venit pe fondul mai multor zvonuri care dădeau ca sigură o relație extraconjugală pe care soțul ei ar fi avut-o cu altă femeie.

În spațiul public au apărut inclusiv imagini cu cei doi ”inculpați”, însă, discretă din fire, Alina Sorescu a luat măsuri fără să-și denigreze soțul.

”Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret. Cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine. Și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a transmis inițial artista într-o postare pe Instagram.

Alina Sorescu a câștigat prima ”luptă” cu Alexandru Ciucu

A revenit la scurt timp cu un alt mesaj prin care a anunțat o victorie importantă, înainte de tranșare divorțului.

Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare. Și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere 🙏”, a scris Alina tot pe Instagram.

Iată că deși Alexandru Ciucu, care evită să comenteze toată situația, și-a pierdut familia, din cauza unor presupuse tentații, acesta nu pare să abandoneze ”lupta” pentru cele două fetițe.

Ce plănuiește Alexandru Ciucu

Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs. Dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, a mărturisit cântăreața în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP.

Publicat: 26 mai 2022, 14:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă