Divorț cu scandal! Ce ”arme” va folosi Alina Sorescu împotriva lui Alexandru Ciucu, la tribunal

Publicat: 04 mai 2022, 10:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

Este oficial și nu se mai pot ascunde. S-au dat cărțile pe față! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! 

Atmosfera e tensionată în sânul familiilor Sorescu-Ciucu. S-a ajuns la divorț și se pare că încep problemele. Alexandru Ciucu a fost ieri prezent, însoțit de tatăl său, la Judecătoria Buftea, la primul termen al ordonanței președințiale, inițiată de el, pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Designerul își dorește să obțină custodia celor două fiice ale sale cu Alina Sorescu. Pentru că vrea ca micuțele să locuiască în casa lui mai mare din Pipera, și nu în apartamentul de patru camere al mamei lor, Alina Sorescu.

De altfel, Ciucu și-ar dori o custodie alternativă, adică fetele să stea la el, cu el, sau în casa lui. Dar părinții să fie lângă ele, cu schimbul, pe rând. Procesul de divorț nu a început încă între cei doi. Deși, potrivit informațiilor aduse de Cristi Brancu în emisiunea lui de ieri, Exclusiv Vip, de la Prima TV, Alina Sorescu a fost cea care a intentat divorțul acum două luni și jumătate!

Alina Sorescu: ”La începutul anului am introdus acțiunea de divorț”

Motivul pentru care s-a ajuns la separarea celor doi soți sunt problemele deja evidente dintre ei. Alexandru Ciucu a fost surprins în compania altor femei de paparazzi. Dar a și plecat pentru o perioadă mai lungă în Franța. Și, pe fondul neînțelegerilor din cuplu, totul a degenerat într-o separare iminentă. Chiar dacă s-a aflat oficial că vor divorța, nici Alina Sorescu, nici Alexandru Ciucu nu au făcut declarații oficiale.

Aseară, însă, Alina Sorescu a postat primul mesaj cu privire la divorț. În care a artista a recunoscut separarea și faptul că Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială în care a cerut domiciliul Carolinei și Raisei la el acasă. Precizând că ea, ca mama, va face tot posibilul să își protejeze fetițele.

Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios. Și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială. În care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanța a procesului.
Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul postat de Alina Sorescu pe rețelele sociale.

De altfel, artistaa fost mereu discretă în ceea ce privește viața ei personală. Deși i-a fost destul de greu în ultima perioadă, vedeta a ținut capul sus. S-a ocupat de carieră și de fetițele ei, și a mers mai departe. Chiar dacă au existat de-a lungul ultimilor ani zvonuri despre destrămarea căsniciei sale cu Alexandru Ciucu.

S-au întâlnit la momentul potrivit

Cei doi au format unul din cele mai închegate cupluri de la noi. Dar cum viața bate filmul, iată că și căsnicia lor a ajuns la final! Alina Sorescu a declarat la un moment dat faptul că atunci când s-a întâlnit cu Alexandru Ciucu și au decis să înceapă o relație, au vorbit foarte sincer încă de la început.

Ne-am întâlnit într-un moment potrivit, ne-am spus foarte clar ce voiam unul de la celălalt. Eu îmi doream să fiu împlinită din punct de vedere personal, iar el îşi dorea să îşi clădească o familie. Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, a mărturisit Alina Sorescu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Cei doi divorțează acum la tribunal, după 12 ani de căsătorie. Și asta pentru că nu se înțeleg în privința custodiei celor doi copii. Între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este o diferență de vârstă de 10 ani. Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată înainte de a începe relația cu Alina Sorescu.

 

Publicat: 04 mai 2022, 10:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă