Cum au reacționat fetițele Alinei Sorescu, atunci când au aflat că trebuie să plece la tatăl lor

Publicat: 20 mart. 2023, 11:45 Autor: Camelia Vedete

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au disputat fetițele într-un lung proces de custodie. Cum au reacționat fetițele artistei, atunci când au aflat că trebuie să plece la tatăl lor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat de comun acord, dar procesul de custodie s-a finalizat în urmă cu doar câteva zile. Se pare că, cele două fetițe trebuie să petreacă timp și cu tatăl. Astfel, ele trebuie să stea o săptămână la mama și o altă săptămână la tata.

Cum au reacționat fetițele Alinei Sorescu, atunci când au aflat că trebuie să plece la tatăl lor

Alina Sorescu este complet nemulțumită de această sentință, pentru că ea crede că fetițele sunt bulversate de asemenea schimbări. Mai mult, artista este hotărâtă să meargă până la capăt și să câștige fetițele de tot.

Elena Carolina și Ana Raisa nu au fost deloc prea încântate și bucuroase să meargă la tatăl lor. Au început să plângă, în timp ce se aflau în brațele mamei lor, exprimându-și nemulțumirea față de această situație. Ulterior, și Alexandru Ciucu a fost surprins în timp ce încerca să le liniștească pe copile. Într-un final, după ce fetele s-au mai liniștit, au intrat în mașina tatălui lor și au plecat.

Alina Sorescu, nemulțumită de sentința dată în procesul de custodie

Această decizie a nemulțumit-o pe Alina Sorescu. Artista este determinată să nu lase lucrurile așa și să lupte până la capăt. Cântăreața va ataca decizia și va face apel.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt. Și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe. Pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani. Pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea. Dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi. Mai ales pentru programul școlar.

„Voi lupta până la capăt”

Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.

Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea.

«Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei. Va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionata dintre părți. Ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor »”, a anunțat Alina Sorescu.

Publicat: 20 mart. 2023, 11:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×