Alina Sorescu, despre divorț și anul 2022: „A fost complicat, dar am renăscut”

Publicat: 15 dec. 2022, 12:58 Autor: Camelia Vedete

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorț și anul 2022. Alina Sorescu a făcut retrospectiva anului 2022. Artista a divorțat, a renăcut și s-a implicat în multe proiecte muzicale.

Alina Sorescu a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută după ce ea și fostul partener, Alexandru Ciucu au depus actele de divorț. Acum, a dezvăluit ce a învățat în acest an și cum a reușit să uite tot și să se schimbe total.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorț și anul 2022

„Anul 2022 a fost pentru mine unul al renașterii și al împlinirii din punct de vedere profesional, mai ales că am avut multe proiecte pe care le-am dus la bun final. Închei anul în stil mare, cântând la Ateneul Român, într-un concert caritabil de Crăciun.

Motivul transformării mele sunt eu. În viață trecut prin tot felul de etape, și în momentul acesta mă bucur foarte mult de lucrurile care se împlinesc din punct de vedre profesional.”, a spus artista la Antena Stars.

Ce a învățat Alina Sorescu în anul 2022

Chiar dacă a trecut prin momente mai puțin plăcute anul acesta, artista a învățat să se aprecieze mult mai mult, dar și să aibă mai multă încredere în propriile sale puteri.

„Așa este în viață, și cu experiențe frumoase și cu experiențe mai puțin frumoase din care trebuie să învățam. A fost un an complicat. Din toate experiențele învățam și am învățat că e important să mă prețuiesc și să am încredere în ce simt. Orice schimbare vine cu o perioadă de adaptare, dar suntem bine.”, a mai adăugat vedeta.

Alina Sorescu a dat lovitura în urma divorțului! ”Sunt foarte entuziasmată…”

Divorțul i-a răvășit viața Alinei Sorescu, însă tot el a ”ajutat-o”, dacă putem spune așa, să iasă mai mult pe interval în această perioadă, iar cariera ei să aibă numai de câștigat. În urma mediatizării excesive, dar, evident, și a talentului ei, artista a dat o mare lovitură!

Alina Sorescu și-a găsit curaj să anunțe divorțul de Alexandru Ciucu, după o căsnicie de 12 ani, deși speculațiile privind infidelitatea soțului său au pus-o într-o ipostază incomodă încă de anul trecut.

Artista și-a păstrat optimismul de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, iar în fața publicului a apărut mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă sufletul ei este răvășit.

”Este o perioadă sensibilă din punct de vedere personal…”

Această perioadă grea a venit la ”pachet” și cu o veste bună pentru ea, însă din punct de vedere profesional.

Sunt foarte entuziasmată că voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea de pici. Este visul oricărui artist, iar momentul va fi numai bun, când revin cei mici din vacanța de vară.

Picii mei sunt bucuroși că vor avea toată scena numai pentru ei și că vom recrea atmosfera de poveste din clipul nostru nou Suflet de copil’. Deși este o perioadă sensibilă din punct de vedere personal, mă bucur de reușitele mele profesionale, care vin ca o încununare a atâtor ani de scenă”, a declarat Alina Sorescu pentru viva.ro.

Alina Sorescu: ”La începutul anului am introdus acțiunea de divorț”

Motivul pentru care s-a ajuns la separarea celor doi soți sunt problemele deja evidente dintre ei. Alexandru Ciucu a fost surprins în compania altor femei de paparazzi. Dar a și plecat pentru o perioadă mai lungă în Franța. Și, pe fondul neînțelegerilor din cuplu, totul a degenerat într-o separare iminentă. Chiar dacă s-a aflat oficial că vor divorța, nici Alina Sorescu, nici Alexandru Ciucu nu au făcut declarații oficiale.

Aseară, însă, Alina Sorescu a postat primul mesaj cu privire la divorț. În care a artista a recunoscut separarea și faptul că Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială în care a cerut domiciliul Carolinei și Raisei la el acasă. Precizând că ea, ca mama, va face tot posibilul să își protejeze fetițele.

Publicat: 15 dec. 2022, 12:58 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă