Alina Sorescu, despre bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu. Este fostul iubit al unei cunoscute artiste

Publicat: 02 oct. 2023, 10:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după un mariaj de 12 ani. Deși nu mai formează un cuplu de ceva timp, până acum artista nu s-a afișat la brațul altui bărbat. În ultima perioadă și-a dedicat tot timpul fetițelor sale, dar și publicului. Cu toate acestea, cântăreața nu duce lipsă de admiratori. A recunoscut într-o emisiune TV că există cineva care încearcă să o cucerească.

Alina Sorescu a fost prezentă recent în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântăreața în vârstă de 37 de ani a acceptat provocarea Sosurilor picante. A răspuns la mai multe întrebări neașteptate, iar fanii au aflat detalii chiar și despre viața personală a vedetei.

Alina Sorescu, curtată de fostul iubit al Biancăi Rus
Alina Sorescu, curtată de fostul iubit al Biancăi Rus

Alina Sorescu, curtată de fostul iubit al Biancăi Rus

Una dintre întrebările pe care le-a primit a fost legată de viața sentimentală. Fără să stea pe gânduri blondina a dezvăluit că fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească. Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și organizator de evenimente. Se pare că bărbatul a invitat-o pe artistă la un spectacol, dornit să o cunoască mai bine.

„Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară). M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât. Întrebarea era ”Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat”, a declarat ea în direct la Pro TV.

Ce spune Alina Sorescu despre împăcarea cu Alexandru Ciucu

În cadrul unui interviu pentru CANCAN.RO, Alina Sorescu a fost însă extrem de categorică, privind relația cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Aceasta a declarat că este exclus ca vreodată să se împace cu acesta.

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a precizat aceasta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 02 oct. 2023, 10:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă