Alin Oprea, în mijlocul unui scandal cu rudele fostei soții. Artistul a sunat la 112, după ce a fost agresat

Publicat: 08 sept. 2020, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Alin Oprea, în mijlocul unui scandal cu rudele fostei soții. Artistul a sunat la 112, după ce a fost agresat

Scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție este departe de a se fi terminat. Artistul a mers în casa în care a locuit cu Larisa pentru a-și lua lucrurile, însă nu a reușit din cauza soacrei și a fostului său cumnat..

Invitat în emisiunea ”Xtra Night Show”, Alin Oprea a mărturisit cum s-a ajuns în acest punct, dar și care a fost visul său încă din copilărie.

”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a spus Alin Oprea la începutul emisiunii de la Antena 1.

Alin Oprea, scandal cu rudele fostei soții

Cunoscutul artist a mai povestit și faptul că fosta soacră și fratele Larisei i-au făcut un scandal monstru atunci când a fost în casa sa pentru a-și lua lucrurile. Alin Oprea a explicat faptul că în momentul în care s-a separat de fosta lui parteneră a plecat din locuință și s-a dus la un hotel, însă după câteva zile avea nevoie de lucrurile care rămăseseră acolo.

Când s-a dus să le recupereze a fost întâmpinat de soacra și cumnatul său în ușa casei, nu l-au lăsat să intre motiv pentru care vedeta a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de poliție.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin Oprea, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”,

Totodată artistul a explicat faptul că este a treia oara când încearcă să își ia lucrurile, iar rudele fostei soții nu îi permit și se ajunge la scandal.

Publicat: 08 sept. 2020, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă