Alin Oprea, declarații dure despre fosta soție: ”Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa…”

Publicat: 16 Mar. 2021, 12:14 Vedete
Alin Oprea, declarații dure despre fosta soție: ”Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa…”

Alin Oprea a făcut recent, noi declarații despre fosta sa soție, Larisa. Discuțiile dintre cei doi sunt departe de a se fi terminat, iar motivul pentru care cei doi nu au reușit să ajungă la un numitor comun până acum, este numele cântărețului. 

După 23 de ani de relație, Alin Oprea și Larisa au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Divorțul celor doi nu s-a încheiat deocamdată, iar artistul este hotărât să-i retragă brunetei numele de familie, deoarece este deranjat de faptul că aceasta îl folosește în continuare.

“Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a declarat Alin Oprea pentru playtech.ro.

Cine este actuala iubită a lui Alin Oprea

Ori de câte ori a avut ocazia Alin Oprea și-a lăudat noua iubită și a spus despre aceasta că este o femeie deșteaptă, fiind absolventă a facultății de Psihologie, dar și descurcăreață și muncitoare pentru că are propria ei afacere în imobiliare.

„Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palemle tale cu curaj, devotament și aumare maximă, un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente, ale vieții când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivp pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, a declarat artistul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Mar. 2021, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă