Iubita lui Alin Oprea a făcut primele declarații după ce artistul a divorțat: ”Tu eşti soarele vieţii mele”

Publicat: 20 Nov. 2020, 10:32 Vedete
Iubita lui Alin Oprea a făcut primele declarații după ce artistul a divorțat: ”Tu eşti soarele vieţii mele”

După o perioadă extrem de grea, Alin Oprea și-a găsit în sfârșit liniștea. Artistul a divorțat de mama copiilor săi, iar acum iubește din nou o superbă brunetă. De ziua artistului, iubita sa i-a făcut o declarație de dragoste pe care, cu siguranță acesta nu o va uita prea curând.

Alin Oprea a lăsat în trecut toată această perioadă, iar acum zâmbește din nou. Frumoasa brunetă care a apărut în viața lui a reușit să îl facă din nou fericit, lucru pe care chiar artistul l-a recunoscut în repetate rânduri.

De ziua acestuia, Medana, căci așa o cheamă pe focoasa brunetă, a dat cărțile pe față și a vorbit pentru prima dată despre relația cu celebrul cântăreț. Mai mult, bruneta i-a făcut o declarație surprinzătoare de dragoste acestuia, în care a dezvăluit că nu poate să trăiască fără el, semn că relația dintre cei doi merge ca pe roate!

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, a declarat bruneta pentru click.ro.

Iar dacă aceste cuvinte nu au fost suficiente pentru a-și exprima sentimentele, bruneta a continuat seria dezvăluirilor, explicând cât de mult înseamnă Alin Oprea pentru ea: ”Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, a mai adăugat bruneta.

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 20 Nov. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă