Alin Oprea, detalii exclusive despre divorț: ”S-a încheiat într-un fel de knockout în favoarea mea, pentru că…”

Publicat: 16 nov. 2022, 13:33 Autor: Camelia Vedete

Alin Oprea, detalii exclusive despre divorț. Într-o poveste cu iz de scandal legat de divorțul lui Alin Oprea, artistul face lumină. Deși apropiații Larisei spun că nu există nicio dovadă palpabilă la adresa acuzațiilor făcute la adresa ei, Alin Oprea a demontat tot!

Iată ce a declarat Alin Oprea la Prima TV:  

«În acest moment sunt doar bucuros pentru faptul că am reușit într-un final să ies din această căsnicie. O căsnicie, e adevărat, foarte lungă. Nu am fost foarte fericit în această căsnicie, singurul lucru bun care a rezultat sunt cei doi copii. Am depus toate eforturile, m-am neglijat de cele mai multe ori pe mine pentru binele familiei.

Nu vreau să îmi ridic statuie, că nu e cazul. Noi am trăit în casa de la București din care, din nefericire, eu am fost eliminat deși eu am cumpărat-o. Am reușit să fac față și cheltuielilor și necesităților unei familii numeroase, deși se știe că am fost singurul din familie care a adus venituri în casă. Mi-am dorit foarte mult ca această căsnicie să fie una adevărată, bazată pe iubire, pe respect, pe recunoștiință. Poate și pentru că eu, crescând fără tată, am simțit nevoia de familie închegată, unită, să fiu un tata bun pentru copiii mei.

Alin Oprea, detalii exclusive despre divorț

Dacă ar fi fost să fac pasul în afara acestei familii, l-aș fi făcut după ce ambii copii deveneau majori. Am făcut asta în 2020. Până la momentul de grație Mai 2019, am trăit foarte liniștit în această familie, pentru că nu am considerat că a intra în relația soț-soție înseamnă să te transformi în detectiv particular. Mi-am întemeiat o familie pe principii reale, astfel încât nu am urmărit niciodată ce face. Absolut întâmplător am aflat anumite lucruri de neiertat, la începutul anului 2019. Fapt care m-a determinat să am o discuție cu fosta soție. Am stabilit de comun acord că după ce Melissa devine majoră să ne spunem ”La revedere”.

Erau niște fapte peste care eu nu puteam să trec. Le-am aflat doar la încep anului 2019. Sigur că a început un proces de divorț, deși ar fi fost normal între doi oameni care au stat atât timp împreună să se desfășoare la notariat. Nu s-a dorit din partea fostei soții, motiv pentru care am demarat procesul de divorț.” , a spus Alin Oprea la Prima TV.

”Dovezile există, eu sunt în posesia lor și procesul de divorț s-a bazat și pe aceste dovezi” 

”Pe parcursul lui au apărut diverse acuzații de ambele părți. Eu am făcut public precizări decât o singură dată. Nu am dat nume, nu am încercat să distrug familia nimănui. Acum, faptul că, după o perioadă destul de lungă, apar oameni care vin cu detalii precise, pe undeva măîntristează – pentru că aceste lucruri poate că ar fi trebuit să rămânăîn zona privată. Pe de altă parte, se confirmă după atât timp că n-am vorbit vorbe. Iată că deja sunt 3 personaje intrate în discuție, masculine, care ar fi avut anumite legături. Despre care eu am aflat la vremea respectivă pentru că nu puteam desfășura un proces de divorț fără argumente, probe, dovezi scrise, înregistrări, martori și multe altele. Deci, faptul că altcineva susține că nu sunt dovezi e o aberație. Dovezile există, eu sunt în posesia lor și procesul de divorț s-a bazat și pe aceste dovezi. Mai ales că procesul de divorț s-a încheiat într-un fel de knockout în favoarea mea, pentru că toate punctele de divorț au fost câștigate de mine! Divorțul e cu decizie definitivă și irevocabilă”, a continuat Alin Oprea.

Alin Oprea a concluzionat

”Adevărul va triumfa. Sunt puțin trist că văd în presă încă apărând asftel de informații. Eu, cumva, le aveam dar publicul nu. Eu nu le-aș fi făcut publice pentru că ce sens mai avea, că nu vrem să demonstrăm nimic. Însă, din păcate, se pare că și aceste declarații care au venit mai nou au venit tot în urma unor provocări făcute pe Facebook sau în alte părți. Oamenii, dacă îi provoci un pic și ei știu ceva, încep să vorbească cu sau fără mine, pentru că nu am nicio implicare. Eu am un viitor alături de viitoarea mea soție și vreau sa ne concentrăm pe el. Eu, pe partea profesională, am un album început. Deci, cu toții avem treburile noastre. Cred că ar fi momentul să ne vedem fiecare de treburile noastre.” 

Publicat: 16 nov. 2022, 13:33 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă