Alin Oprea își acuză fosta soție de infidelitate: „Își găsea consolarea în brațele altor bărbați”

Publicat: 02 Sep. 2020, 09:28 Vedete

Alin Oprea și fosta sa soție și-au aruncat cuvinte grele în ultimele luni. Detalii incredibile din căsnicia celor doi au ieșit la iveală, iar cei 23 de ani în care au fost unul alături de celălalt nu au fost așa cum toată lumea își imagina. Acum, artistul iese la atac și o acuză pe Larisa de infidelitate.

Prima care a vorbit despre problemele din familie a fost Larisa Oprea. Femeia a povestit în repetate rânduri faptul că fostul său partener ar fi de vină pentru destrămarea mariajului. Problemele artistului cu alcoolul și faptul că o înșelase au pus capac, iar bruneta a decis că este mai bine să divorțeze.

Dacă la început a păstrat liniștea, Alin Oprea rupe tăcerea și face afirmații grave la adresa femeii alături de care a și-a petrecut o bună parte din viață.

Alin Oprea își acuză fosta soție de infidelitate

Într-un interviu, Alin Oprea susține că a suportat foarte multe din partea Larisei, despre care spune că nu este chiar așa cum vrea să apară în fața publicului. Comportamentul „coleric, dominator și agresiv” l-ar fi făcut pe artist să își dorească altceva, însă cel mai grav este că fostul component al trupei Talisman își acuză fosta parteneră că l-ar fi înșelat de mai multe ori.

„Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a precizat Alin Oprea, potrivit click.ro.

Nu am fost niciodată dependent de alcool

Artistul a răspuns acuzațiilor fostei soții în ceea ce privește ”viciul” său. Alin Oprea a explicat faptul că nu a fost niciodată dependent de alcool, doar mai consuma câte un pahar cu anumite ocazii.

„Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine.

Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate”, a precizat acesta pentru click.ro

Publicat: 02 Sep. 2020, 09:28 Vedete
Pe aceeași temă