Cine este, de fapt, noua parteneră a lui Alin Oprea! Ce făcea bruneta înainte să îl cunoască pe artist

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:33 Vedete
Cine este, de fapt, noua parteneră a lui Alin Oprea! Ce făcea bruneta înainte să îl cunoască pe artist

Alin Oprea și-a găsit liniștea în brațele unei focoase brunete originară din Cluj-Napoca. Cei doi au o relație de peste un an de zile, iar acum își trăiesc dragostea fără să își mai ascundă sentimentele, mai ales că divorțul artistului s-a definitivat. Mulți s-au întrebat însă cine este femeia care i-a furat inima, dar și cum a început relația lor.

Ori de câte ori a avut ocazia Alin Oprea și-a lăudat iubita și a spus despre aceasta că este o femeie deșteaptă, fiind absolventă a facultății de Psihologie, dar și descurcăreață și muncitoare pentru că are propria ei afacere în imobiliare.

„Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palemle tale cu curaj, devotament și aumare maximă, un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente, ale vieții când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivp pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, a declarat artistul.

După ce și-au asumat relația, despre frumoasa brunetă au apărut tot felul de zvonuri despre trecutul brunetei. Alin Oprea a sărit însă mereu în apărarea acesteia și a explicat în cadrul unui interviu că aceste bârfe nu îl interesează.

„Aste o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară, este un dezvoltator imobiliar serios. Nu a avut carieră în videochat sau toate câte s-au vehiculat prin presă. Nu este patroană de videochat, este patroana unei firme de construcții și imobiliare”, a replicat Alin Oprea, după ce au ajuns și la urechile lui acuzațiile dure ce i se atribuie Medanei.

Ce secrete ascunde iubita lui Alin Oprea

Mai exact, despre iubita lui Alin Oprea s-ar fi spus faptul că aceasta ar fi căsătorită cu un afacerist din Cluj, cu care ar avea și doi copii. Artistul nu a ascultat însă, aceste zvonuri și și-a continuat relația fericit alături de frumiasa brunetă pe care o consideră sufletul lui pereche.

„Această relație a venit foarte firect în viața mea, nu mi-am dorit o relație, nu am căutat-o, nu eram în starea psihică și sufletească necesară să am o relație, practic hotărâsem să rămân singur, nu îmi căutam ce cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu știe mai bine ceea ce avem nevoie și mi-a adus, din fericire, sufletul pereche aproape și l-am recunoscut și am rămas împreună”, a mai adăugat Alin Oprea.

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:33 Vedete
Pe aceeași temă