Alin Oprea, primele declarații despre amantă: ”După începerea relației mele cu actuala iubită i-am destăinuit și soției acest fapt”

Publicat: 03 Sep. 2020, 13:33 Vedete

După 22 de ani de căsnicie, în familia lui Alin Oprea s-a dezlănțuit un adevărat război. Cei doi soți urmau să aibă parte de un divorț amiabil, însă din spusele artistului fosta soție a fost cea care a început seria atacurilor în presă.

Deși păreau să aibă una dintre cele mai solite căsnicii din showbiz, iată că lucrurile nu au stat deloc așa între Larisa și Alin Oprea. Din cauza neînțelegerilor cei doi au ajuns să divorțeze cu scandal.

Pe de-o parte Larisa i-a adus fostului său partener acuzații extrem de grave, de la amante la probleme cu alcoolul, iar pe de alta parte și Alin Oprea are să îi reproșeze brunetei multe lucruri din trecut.

Alin Oprea susține că soția lui l-ar fi înșelat cu nu mai puțin de nouă bărbați, printre care și cu un antrenor de kangoo jumps, cu care s-a afișat chiar și la emisiuni TV. Drept urmare, artistul o consideră vinovată pe soția lui inclusiv de problemele sale cu băutura…

”Tot acest haos al vieții mele cu siguranță că m-a făcut să îmi găsesc refugiul uneori în alcool, și nu în brațele altei femei. Am preferat să renunț la mine de dragul copiilor, punându-mă mereu pe ultimul loc, dorința mea cea mai mare fiind să îmi văd ambii copii trecuți de vârsta majoratului și având propriul destin în mâinile lor.

Am făcut tot ce mi-a stat în puțință să-i susțin și ridic financiar, profesional și emoțional, fiind tată, profesor și prieten al lor. Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat din păcate și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020 după petrecerea de majorat a fiicei noastre”, a declarat artistul pentru click.ro.

Artistul a făcut pentru prima oară mărturisiri și despre amanta sa, despre care povestește faptul că nu a ținut-o niciodată ascunsă, ba chiar și Larisa știa despre relația lor

”Acesta a fost contextul în care după 25 de ani sufletul meu s-a deschis în sfârșit, făcând posibilă întâlnirea cu sufletul meu pereche. Nu am căutat-o, nu am cunoscut-o, nu am așteptat-o. Dumnezeu a știut mai bine decât mine ce magie’ îmi pregătise, basmul’ nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare”, a mai povestit artistul.

”A început un adevărat război pe toate planurile împotriva mea”

”La scurt timp după începerea relației mele cu actuala iubită i-am destăinuit și soției acest fapt, cerându-i să înțeleagă și să accepte că am și eu dreptul la o viață privată și să păstreze discreția, la fel cum am procedat și eu. Am stabilit și acceptat de comun acord acest compromis pănă după majoratul fiicei noastre.

Ne-am înțeles asupra unui divorț discret și amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni și să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noștri. Relația mea era una discretă, dar nu secretă, toți cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori și asociați știind foarte bine acest lucru.

Nu am ascuns această relație nici măcar de propriul ei frate, care o îndrăgea și era prieten cu iubita mea. Cu toate acestea ea și-a încălcat înțelegerea astfel încât la data de 1 Iulie 2020 după plecarea mea în turneu pe Litoral a început un adevărat război pe toate planurile împotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a văzut foarte bine în presă, ajungându-se la un nivel de denigrare și de umilire ieșită din comun”, a declarat artistul pentru sursa citată.

Publicat: 03 Sep. 2020, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă