Alin Oprea, de nerecunoscut. Artistul a renunțat la alcool, iar acum arată mai bine ca niciodată: „Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea”

Publicat: 28 Aug. 2020, 09:20 Vedete
Alin Oprea, de nerecunoscut. Artistul a renunțat la alcool, iar acum arată mai bine ca niciodată: „Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea”

Alin Oprea a vorbit pentru prima dată despre schimbările majore care s-au produs în viața lui. Artistul a dezvăluit cum a reușit să renunțe la alcool, dar și cine l-a susținut în toată acetă perioadă dificilă din viața lui.

Alin Oprea a hotărât să își schimbe viața complet. Artistul a renunțat la toate lucrurile toxice din viața lui, iar acum este mai liniștit ca niciodată.

„Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine”, a declarat artistul pentru click.ro

Nu am fost niciodată dependent de alcool

Totodată artistul a vorbit și despre ”viciul” la care a renunțat complet.

„Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine. Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate”, a precizat acesta pentru sursa citată.

Artistul spune că alimentația are un rol important în felul în care arată: „Partea de alimentaţie este foarte importantă pentru mine. Mănânc sănătos, mâncare bio, legume, foarte multe fructe. Am renunţat la zahărul rafinat şi l-am înlocuit cu mierea. Mă hidratez foarte bine, iau un complex de vitamine. Fac sport foarte mult. Înotul este sportul meu preferat de când eram copil, aşa că am păstrat şi acum pasiunea. Alerg foarte mult, fac fitness, aparate de sală”, a spus Alin.

Alin Oprea a mărturisit că a renunțat la tot ce a considerat că îi face rău și a hotărât să se gândească mult mai mult la ce își dorește cu adevărat.

„Sunt echilibrat. Mai echilibrat, de fapt! Mai liniştit. Poate că trebuia demult să fiu aşa. Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine”, a dezvăluit acesta.

Publicat: 28 Aug. 2020, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă