Alexandru Cumpanasu, gest revoltator in ziua în care Alexandra Macesanu ar fi implinit 16 ani

Publicat: 16 sept. 2019, 09:29 Autor: Simona News 4

Unchiul Alexandrei Macesanu a starnit revolta printre oameni in decursul zilei de ieri.

Alexandru Cumpanasu, gest revoltator. Ieri s-a organizat o demonstratie dedicata Alexandrei, in teorie, care s-a organizat in fata Ministerului de Interne.

Astfel ca unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a chemat mai multi Bucuresteni la un protest in ziua in care tanara ar fi trebuit sa implineasca varsta de 16 ani.

Alexandru Cumpanasu, gest revoltator

Alexandru Cumpanasu, gest revoltator

Insa aceasta manifestare nu a fost deloc despre Alexandra, ci despre unchiul acesteia care spune ca vrea să candideze la prezidentiale. Astfel ca cei 50 de participanti au purtat tricouri cu chipul acestuia, s-au fotografiat alaturi de el si chiar au semnat pentru candidatura sa.

Momentul socant a fost cel in care Alexandru Cumpanasu a spus ca adolescenta este in viata si chiar le-a cerut oamenilor prezenti sa-i cante „La multi ani!”

Gheorghe Dincă participă la reconstituirea presupuselor crime din locuința sa din Caracal

Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marți, traseul parcurs cu Luiza.

Gheorghe Dincă participă la reconstituirea presupuselor crime. Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

„Vom participa avocații. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra și marți în ceea ce o privește pe Luiza reconstituire. Vor începe de dimineață”, a mai spus Pop.

Avocatul consideră că reconstituirea nu se poate face într-o perioadă atât de scurtă de timp, dat fiind faptul că Dincă se contrazice în declarații.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Publicat: 16 sept. 2019, 09:29 Autor: Simona News 4
Pe aceeași temă