Alexandru Arsinel nu mai e director la Teatrul de Revista Constantin Tanase. De ce s-a retras

Publicat: 30 Nov. 2018, 17:24 Vedete

Veste surprinzatoare din partea actorului care, in urma cu 1 an, si-a pierdut colega de scena si prietena de 40 de ani, Stela Popescu.

Alexandru Arsinel nu mai e director la Teatrul de Revista Constantin Tanase. A activat in aceasta pozitie 19 ani. Dar, dupa moartea Stelei Popescu, actorul a urcat tot mai rar pe scena. Ajuns la 79 de ani, Alexandru Arsinel a decis sa renunte la postul de director.

In ultimele luni a tot avut probleme de sanatate. Este posibil ca decizia lui sa fie luata tocmai din acest motiv. Conform click.ro, cel care ar putea sa ii ia locul este celebrul actor Vasile Muraru. Acesta pare cel mai pregatit pentru functia de director la Teatrul de Revista Constantin Tanase.

Alexandru Arsinel nu mai e director la Teatrul de Revista Constantin Tanase

„Încă nu ştim cine o să vină, așteptăm să se hotărască. Vasile Muraru este un artist foarte pregătit, cu sau fără voia lui poate ajunge la conducere. El are peste 30 de ani de când lucrează în acest teatru”, a declarat Alexandru Arșinel.

In acest sezon, Alexandru Arsinel a aparut doar in doua spectacole de teatru. De la moartea Stelei Popescu, actorul a urcat mai rar pe scena desi inainte era activ weekend de weekend.

Publicat: 30 Nov. 2018, 17:24 Vedete
Pe aceeași temă