Fotografa le-a stricat nunta mirilor! A luat-o razna total dupa ce a fost prinsa ca facea gesturi interzise cu invitatii!

Publicat: 30 Nov. 2018, 15:05 Life

Fotografa le-a stricat nunta mirilor. Din pacate, prin asa ceva a trecut un cuplu din Statele Unite.

Desi trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata oamenilor, fotografa le-a stricat nunta mirilor si nu voia deloc sa se potoleasca. Katie Mehta a fost angajata de cei doi insuratei pentru a imortaliza marele eveniment.

In schimb, totul s-a transformat in haos dupa ce tanara a consumat bauturi alcoolice si a trecut la fapte. In loc sa le faca mirilor poze, ea a inceput sa faca gesturi interzise chiar cu unul dintre invitati!

Fotografa le-a stricat nunta mirilor

Katie Mehta e fotograf, dar si manechin. Are doar 26 de ani si a reusit sa devina celebra, insa nu in modul in care si-ar fi dorit. Fotografa le-a stricat nunta mirilor, iar pentru ca la eveniment se afla si un serif local, el a arestat-o pe loc pe tanara.

Femeia a fost prinsa cand intretinea relatii intime cu unul dintre invitatii de la acea petrecere de nunta. Martorii au povestit ca a luat-o razna pentru ca a fost prinsa. Si nu numai atat, pentru ca de nervi tanara a urinat pe un copac si a facut un scandal monstru.

Seriful care se afla la nunta a fost anuntat ca exista o problema si rugat sa intervina. Cand a vazut cu ce are de-a face, dar si ca fotografa nu se potoleste, omul legii a solicitat interventia colegilor sai, iar ea a fost dusa la sectie.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Nov. 2018, 15:05 Life
Pe aceeași temă