Alex Bodi, despre zilele în care a stat în arest: ”Era un orar strict, niște condiții de nu aveai să te…”

Publicat: 13 Jan. 2021, 13:31 Vedete

Alex Bodi a stat 40 de zile în arest preventiv, apoi oamenii legii l-au pus în arest la domiciliu. Bărbatul a povestit în cadrul unui interviu care au fost condițiile în arest și câte kilograme a slăbit.

Alex Bodi a mărturisit pentru Antena Stars faptul că a slăbit cinci kilograme cât timp a stat în arest preventiv. Condițiile nu au fost cele mai bune, însă fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost nevoit să reziste.

”Eu am slăbit acolo vreo 5 kilograme. Erau condițiile cum sunt condițiile. Era un orar strict, niște condiții de nu aveai să te poți menține, clacai și fizic și psihic. Nu ai ce să faci acolo. Pot să fac și niște glume pe tema asta, nu știam nici ce înseamnă apel”, a spus Alex Bodi, arată Spynews.

”Mâncarea era cel mai nasol, dar treci peste că trebuie să fii puternic. Aveai voie un pachet odată pe lună din exterior, iar odată la 2 saptămâni puteai să faci cumpărături de acolo”, a mai spus el.

Cine l-a așteptat pe Alex Bodi acasă

Alex Bodi a avut parte de o surpriză foarte frumoasă când a ajuns acasă, după ce oamenii legii l-au plasat în arest la domiciliu: acolo a fost așteptat de către iubita lui, Daria, dar și câțiva prieteni apropiați. Ba chiar a făcut sărbătorile alături de copiii lui.

”Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a aștepatat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni aproțiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. După două zile mi-am văzut fetița cea mică și pe parcurs, vorbind cu mama celei mari, mi-a adus fetița de sărbători și am făcut Crăciunul și Revelionul împreună. A fost și un mic incident cu cea mică, nu am mai văzut-o de zece zile, dar lucrurile se vor rezolva. Asta este cea mai mare durere a unui părinte, pentru mine, cel puțin, pentru că sunt persoane pe care nu le interesează, să nu-ți poți vedea copilul. Acum, pentru mine copiii sunt și cea mai mare durere și cea mai mare bucurie”, a mărturisit Alex Bodi.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Jan. 2021, 13:31 Vedete
Pe aceeași temă