Alex Bodi, despre cele 40 de zile de arest preventiv! ”Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani”

Publicat: 12 ian. 2021, 15:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Alex Bodi a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars cum se simte în arest la domiciliu. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este cercetat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și trafic de persoane.

Alex Bodi a mărturisit că nu este deloc o perioadă ușoară pentru el, însă alege să zâmbească în continuare. De asemenea, nu și-a mai dorit să vorbească cu nimeni și încearcă să se mențină pe ”linia de plutire”.

”Mereu sunt cu zâmbetul pe buze, sunt bine, acasă. N-am mai vrut (nr. să vorbesc cu nimeni), n-am considerat oportun. Sunt sincer, nu pot să zic că sunt sută la sută bine, perfect, din cauza situație și întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea, încerc să mă mențin pe linia mea, căci ăsta este secretul de a fi pe linia de plutire și de a fi puternic psihic”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi: ”Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani”

Totodată, fostul partener al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că în această perioadă a văzut cine îi este și la bine și la rău alături și știe în cine să își pună baza. A mărturisiti în cadrul interviului că s-a mai aflat într-o situație grea în urmă cu șapte ani, o situație similară.

”Momentan, chiar după cele întâmplat, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza. Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată.

Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani, dar nu cu justiția, dar au fost momente grele, cam prin aceleași lucruri am trecut și atunci. Iar acum sunt convins că o să trec căci îmi cunosc situația, am încrederea în justiție și în avocatul meu, suntem și prieteni, nu doar client-avocat. Și asta o să se eluciteze cât de curând. Da, am speranțe și cred, pentru că știu adevărul, pentru că știu substanța care se ascunde în spatele acestei situații”, a mai adăugat el, arată Spynews.

Chiar dacă ”ești legat la mâini și la picioare, nu ai nicio putere”, Alex Bodi a spus că a avut momente mai grele decât cele 40 de zile de arest preventiv. Nu a fost în închisoare și întotdeauna a luptat pentru bine.

”Nu, niciodată (nr. nu am cedat), am avut momente mai grele decât aceste 40 de zile de arest preventiv. Nu am fost la pușcărie, la închisoare, cum zice toată lumea. A fost un arest preventiv pentru a se dovedi anumite chestii, în fine. Au fost niște momente foarte grele. Cred că cel mai mare rău pe care îl poți face unui om este să îi iei libertatea. Libertatea și sănătatea sunt două elemente cheie în viața unui om. Dar, bineînețeles, văzând și aflând adevăratele persoane care te iubesc, știind că ai o familie, câțiva prieteni, că ai lume care crede în tine, care se bazează pe tine, care-ți transmist că au încredere în tine, pe mine astea m-au făcut mai puternic, că nu îi pot dezamăgi nici în momentul de față. În primul rând, lupt pentru mine, pentru că sunt omul care mereu a luptat pentru mine. Tot ce am făcut în viață nu a fost să demonstrez nimănui, ci a fost să-mi demonstrez mie, în primul rând”, a mai spus el.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 12 ian. 2021, 15:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă