Alex Bodi, afectat în perioada din arest: ”Am auzit că nu sunt un tată devotat, că nu mi-am ajutat copiii”

Publicat: 13 Jan. 2021, 09:49 Vedete

Alex Bodi recunoaște faptul că a fost afectat în această perioadă, mai ales atunci când ”gurile rele” au vorbit despre copiii lui. El mărturisește că au apărut afirmații în spațiul public care au făcut referire la calitatea sa de părinte, dar care nu sunt adevărate.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu spune că a auzit despre el că nu ar fi un tată devotat, că nu și-ar fi ajutat copiii, iar tot ce a trebuit să facă în această perioadă a fost să rămână puternic pentru el și pentru cei dragi lui. Așa cum a mărturisit și el într-un interviu pentru Antena Stars, nu s-a gândit nicio clipă să cedeze.

”Este nasol când te judecă lumea după anumite chestii și zvonuri. Cel mai mult și cel mai afectat am fost când am văzut chestii referitoare la copiii mei. Am auzit că nu sunt un tată devotat, că nu mi-am ajutat copiii, cred că ăsta este ultimul lucru pe care l-ar putea spune oricine despre mine și tu să fii prins în niște lanțuri fără să poți face ceva. Ești legat la mâini și la picioare, nu ai nicio putere, asta e cel mai nasol lucru posibil, pentru că tu știi că ai putea face ceva sau ai putea dovedi, dar nu ai cum în momentul de față și îți rămâne doar să fii puternic, să nu cedezi, să fii stabil psihic și să speri că va veni momentul în care o să poți dovedi lucrurile astea”, a spus Alex Bodi, arată Spynews.

Cine l-a așteptat pe Alex Bodi acasă

Alex Bodi a avut parte de o surpriză foarte frumoasă când a ajuns acasă, după ce oamenii legii l-au plasat în arest la domiciliu: acolo a fost așteptat de către iubita lui, Daria, dar și câțiva prieteni apropiați. Ba chiar a făcut sărbătorile alături de copiii lui.

”Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a aștepatat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni aproțiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. După două zile mi-am văzut fetița cea mică și pe parcurs, vorbind cu mama celei mari, mi-a adus fetița de sărbători și am făcut Crăciunul și Revelionul împreună. A fost și un mic incident cu cea mică, nu am mai văzut-o de zece zile, dar lucrurile se vor rezolva. Asta este cea mai mare durere a unui părinte, pentru mine, cel puțin, pentru că sunt persoane pe care nu le interesează, să nu-ți poți vedea copilul. Acum, pentru mine copiii sunt și cea mai mare durere și cea mai mare bucurie”, a mărturisit Alex Bodi.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Jan. 2021, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă