Ajun de Craciun in tren. CFR a tinut pasagerii in frig, ore intregi din cauza unor probleme pe sine VIDEO

Publicat: 25 Dec. 2018, 14:48 Life

Se pare ca CFR si-a facut un obicei din a isi bate joc de calatorii sai, mai ales iarna, in prag de sarbatori, cum s-a intamplat si acum cateva zile.

Ajun de Craciun in tren. CFR a tinut pasagerii in frig dupa ce au fost probleme pe regionala feroviara Timisoara. Trenul Inter Regio 1766 a stat aproape patru ore în staţia Bârzava din cauza unei căderi de tensiune. Era incarcat cu peste o suta de calatori. Toti au stat in camp, in frig si fara caldura sau lumina.

Garnitura a plecat de la Timisoara si a ajuns la Iasi cu o intarziere de 5 ore. Oamenii au mancat ce aveau la ei, la lumina telefoanelor mobile. In plus, au si inghetat de frig cum nu aveau nici macar caldura. Multi au pierdut legaturile pe care le aveau planuite in Iasi.

Ajun de Craciun in tren VIDEO


De frig, si-au scos toate hainele din bagaje si au incercat sa se incalzeasca cat de cat. Pasagerii care au platit sute de lei pe bilete s-au infuriat, informeaza digi24.ro.

„Asta e România, WC-uri înfundate CFR-ul zero, condiții zero”.

„De exemplu toaletele nu funcționează nici una, is încheiate cu cheia, is murdare, și așa a plecat de pe loc, noi ce facem”.

„Dezastru, eu nu am mai văzut în viață mea așa ceva”.

„Întuneric, o stare de relativă de panică, pentru că fiecare nu știe când va ajunge și unde, frig tot mai frig”.

„Frig, întuneric, nu ne spune nimeni nimic, trebuie să ajungem și noi fiecare unde a pornit”.

„În Ajun când trebuia să ajungem și noi unde am pornit, să petrecem alături cu familia, să fim alături de cei dragi, stăm în tren în beznă în întuneric și frig, pentru că așa sunt condițiile în România și nimeni nu se interesează”.

Alte zece persoane au rămas blocate în două trenuri din localitatea arădeană Ghioroc din cauza unor probleme la cablurile electrice.

Publicat: 25 Dec. 2018, 14:48 Life
Pe aceeași temă