Alexandra Ungureanu, Craciun trist! Vedeta si-a pierdut tatal de sarbatori

Publicat: 25 Dec. 2018, 11:54 Vedete

Cantareata indragita are, an de an, sarbatori triste dupa ce, in urma cu 11 ani, tatal ei a murit de Craciun.

Vedeta se bucura de sarbatori alaturi de cei dragi. Dar Alexandra Ungureanu are un Craciun trist an de an. Tatal ei a murit in urma cu 11 ani in apropierea sarbatorilor de iarna. Cum era normal, artista nu il poate uita si fiecare Craciun ii aduce aminte de el si perioada aceea trista.

Drama prin care a trecut acum 11 ani i-a schimbat viata. Artista nu se mai poate bucura cum o facea inainte. Cu toate astea, sarbatorile le face mereu acasa, cu familia. De Revelion, artista va urca pe scena unde va sustine 3 concerte in 3 locati diferite.

Alexandra Ungureanu, Craciun trist!

„Cu siguranţă nu va fi un Crăciun cu meniu prea light, abia a sosit porcul de la unchiul meu de la ţară. Dar nu partea culinară a sărbătorii o aştept, ci momentele de linişte şi tihnă după mult zbucium şi oboseală. Totul legat de Crăciunul din copilărie are o aură de magie.

Din momentul în care l-am pierdut pe tata, Crăciunul nu a mai fost niciodată la fel. De Crăciun voi fi acasă, iar Revelionul îl fac, ca de atâţia ani, pe scenă. De data asta, la Piteşti, Curtea de Argeş şi Bucureşti’ a povestit Alexandra Ungureanu, pentru okmagazine.ro.

Alexandra Ungureanu, un an plin de sacrificii

Alexandra Ungureanu, Craciun trist! Vedeta si-a pierdut tatal de sarbatori”Anul asta a fost unul special pentru cariera mea, cu renuntari si schimbari majore. Sufletul mi-a ras si mi-a plans deopotriva. Si mai sunt atatea de facut, dar vreau sa-mi iau o zi in care sa ma bucur de realizarile acestui an alaturi de cei pentru care canta muzica mea, adica voi”, a marturisit artista pe Facebook.

Alexandra Ungureanu, probleme cu greutatea

Alexandra Ungureanu, Craciun trist! Vedeta si-a pierdut tatal de sarbatori„Ca orice adolescentă care se dezvoltă într-o lume în care, privind în jur, în reviste, la televizor, în videoclipuri, vezi numai fete înalte și subțiri sau mignone și subțiri, evident că mi-am dorit și eu să fiu nu numai într-o formă armonioasă, mi-am dorit să fiu slabă, schiloadă, pentru că aveam senzația că așa stau cel mai bine lucrurile pe mine.

Alexandra Ungureanu, Craciun trist! Vedeta si-a pierdut tatal de sarbatoriÎn perioada în care se întâmplau schimbările hormonale, corpul meu s-a modificat și am început să fiu așa mai pufoasă, așa mă consideram. Acum am aceeași greutate din perioada liceului, dar corpul meu cumva s-a reproporționat’, a mărturisit recent cântăreața.

Publicat: 25 Dec. 2018, 11:54 Vedete
Pe aceeași temă