Halucinant! Aici a murit Alexandra! Criminalul din Caracal s-a plimbat cu masina prin oras si a aruncat bijuteriile ei in curtea unui hotel!

Publicat: 29 Jul. 2019, 14:34 Ciao.ro

Anchetatorii merg chiar in aceste momente cu Gheorghe Dinca la el acasa pentru a face reconstituirea intregii crime si sa preleveze ultimele probe.

Aici a murit Alexandra! Criminalul din Caracal i-a aruncat bijuteriile in oras! Ancheta continua si scoate la iveala o multime de detalii groaznice despre modul in care si-a gasit sfarsitul Alexandra imediat dupa ce a sunat la 112.

Gheorghe Dinca a prins-o vorbind la telefon iar acela a fost momentul in care a lovit-o puternic si a lasat-o inconstienta in una din incaperile pline de fiare, cartoane si resturi din casa lui. Fata a lesinat iar agresorul a plecat in Caracal acolo unde camerele de luat vederi din trafic l-au surprins in timp ce arunca bijuteriile Alexandrei in curtea unui hotel. Alexandra a fost tinuta captiva intr-un garaj de pe proprietatea lui si acolo a lasat-o timp de 2 ore cat a condus prin oras unde a mai scapat de o parte din probleme care il incriminau. Criminalistii au demonstrat deja ca ultimele ei cuvinte la 112 au fost chiar „Vine, vine” si au stabilit ca imediat dupa asta a fost ucisa.

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii în curtea unui hotel din Caracal.Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.

Aici a murit Alexandra! Criminalul din Caracal i-a aruncat bijuteriile in oras!

Imagini obţinute de MEDIAFAX arată dezastrul de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Peste tot sunt aruncate cutii, haine, bucăţi de fier. Într-un asemenea loc a fost ţinută captivă şi Alexandra.

Publicat: 29 Jul. 2019, 14:34 Ciao.ro
Pe aceeași temă