Adrian Alexandrov a oferit ultimele vesti despre Elena Udrea

Publicat: 14 oct. 2018, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

In prezent, logodnicul Elenei Udrea se afla in Costa Rica alaturi de fiica lui.

Adrian Alexandrov a oferit ultimele vesti despre Elena Udrea. Acesta sustine ca logodnica lui traieste in conditii inumane. Fostul politician nici nu ar avea apa calda pentru a se spala corespunzator.

„Singurul lucru pe care îl ştiu despre condiţiile de acolo este că nu au apă caldă – se spală doar cu apă rece, iar ea fiind o mamă care a născut acum două săptămâni are nevoie de anumite condiţii şi cei de la penitenciar nu m-au lăsat să-i aduc o anumită medicamentaţie de care ea are nevoie”, a declarat Alexandrov, pentru Antena 3.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, Adrian Alexandrov nu se duce des la Elena Udrea. Este singurul care are grija de fetita si, cum are abia cateva saptamani de viata, mediul umed nu ii prieste bebelusei.

Adrian Alexandrov a oferit ultimele vesti despre Elena Udrea

Adrian Alexandrov a oferit ultimele vesti despre Elena Udrea„Prima dată când am fost cu fetiţa la ea, pentru că încerc să nu mă duc foarte des acolo pentru că plouă foarte mult aici – şi ea având doar 10 zile nu este mediul tocmai propice să fac drumuri cu ea la Elena – în momentul în care a văzut-o a pufnit-o plânsul atât de tare încât mi-a sfâşiat mie inima şi sufletul. Este foarte dureros pentru ea să fie departe de copil pentru că noi ne chinuim de ceva timp să facem acest copil”, a mai precizat Alexandrov.

Partenerul Elenei Udrea sustine că se îndoiește de faptul că iubita sa a fost supravegheată de de autoritățile din Costa Rica.

Adrian Alexandrov a oferit ultimele vesti despre Elena Udrea„N-aş vrea să ajungă să speculez acest timp de informaţii, dar în momentul în care noi am fost opriţi pe stradă în acea zi, unul dintre agenţi a făcut câţiva paşi în spate şi ne-a filmat câteva secunde cu un telefon mobil, ceea ce şeful de la Interpol a afirmat că, într-adevăr, în acţiunea lor este prevăzut acest lucru.

Eu am văzut imaginile pe care le-a filmat, dar există o poză de la depărtare care surprinde tot momentul. Pentru mine acea poză este suspectă – posibil să fi fost făcută de altcineva”, a mai spus Alexandrov.

Publicat: 14 oct. 2018, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×