Adio, Maria Ciobanu! Vestea a venit ca un şoc iar fanii sunt devastaţi

Publicat: 03 sept. 2019, 09:45 Autor: D. C. Vedete

Maria Ciobanu nu va mai urca pe scenă. Faimoasa interpretă a pus punct carierei sale muzicale.

Maria Ciobanu nu mai urca pe scenă. Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară din România. Zeci de mii de oameni îşi doresc să o poată vedea pe artistă cântând live, însă acest lucru nu este posibil momentan. Ajunsă la 82 de ani, ea are mai multe probleme de sănătate care o împedică să urce pe scenă.

Maria Ciobanu nu mai urca pe scenă

Deşi îţi dorea să cânte din nou în faţa fanilor, Maria Ciobanu nu a susţinut niciun concert în anul 2018 şi nu se ştie dacă o va mai face vreodată. Nici de Revelion nu a onorat ofertele primite.

„Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii. De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate.

Maria Ciobanu nu mai urca pe scenă

In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a facut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa faca, timp de patru-cinci luni de acum inainte, niciun zbor cu avionul pana in tara, pentru ca situatia in care se afla nu ii permite. Mai rau, poate avea consecinte ingrozitoare, poate asemanatoare cu accidentul vascular din vara, atunci cand si-a pierdut temporar memoria”, au declarat prietenele cântăreţei în urmă cu ceva timp.

De atunci, Maria Ciobanu a mai venit o dată în țară, pentru a-și serba ziua de naștere, dar nu a mai urcat pe scenă. Așadar, după 60 de ani de cântat, interpreta cunoscută drept „Ciocârlia muzicii românești” a pus punct carierei sale muzicale.

Publicat: 03 sept. 2019, 09:45 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă