Adela Popescu si Radu Valcan sunt saraci? ‘Cautam vacante ieftine, ne uitam la preturi in meniu’

Publicat: 17 Apr. 2019, 09:44 Vedete

Dupa ce zilele trecute s-au aflat salariile celori doi prezentatori tv, vedeta continua dezvaluirile. Se pare ca finantele lor nu sunt mari.

Adela Popescu si Radu Valcan sunt saraci? Cu toate ca cei doi au un venit colosal, Radu Valcan incasand 10.000 de euro pe luna pentru postul de prezentator Insula Iubirii, Adela Popescu incasand 2.000 de euro pe luna ca prezentatoare la Vorbeste Lumea, nu isi permit o viata in lux.

Adela Popescu a marturisit, recent, ca isi cauta cele mai ieftine vacante. Aceasta a marturisit ca ea si Radu sunt un cuplu normal de romani. Cei doi isi cauta vacante ieftine si se uita la preturi, cand merg sa manance in oras.

Adela Popescu si Radu Valcan sunt saraci?

Cu toate ca familia lor are un venit de 12.000 de euro, cei doi nu se ajung cu banii. Adela Popescu si Radu Valcan sunt saraci datorita unor credite facute la banca. Veniturile lor se duc, partial, pe datorii si pe shopping online. Conform Adelei Popescu, Radu Valcan isi comanda tot timpul ceva de pe internet.

‘Noi suntem pe bune, nu aratam perfectiunea. Si noi ne cautam cele mai ieftine vacante, ne uitam pe meniu cat costa mancarea, nu-ti imagina ca… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii nostri foarte mult, avem grije de ei (rade) Suntem foarte chibzuiti.

De exemplu, eu imi cumpar haine scumpe foarte rar. In rest, imi command pe net, am descoperit si eu recent cumparaturile online. Inainte, daca gaseam un link, si pur si simplu ii trimiteam lui Radu linkul si el facea comanda. El isi comanda mult online, apropo, ii vin colete incontinuu’, a marturisit vedeta pentru Viva.ro.

De ce Adela Popescu nu are hateri

Vedeta sustine ca, in mediul online, nu prea are hateri. De ce? Pentru ca le arata prietenilor virtuali adevarata ei fata. Adela Popescu nu isi ascunde imperfectiunile si defectele, motiv pentru care oamenii o plac asa cum e.

  • ‘Nu am hateri în social media, dar știi de ce? Că am stat și m-am gândit la asta. Pentru că eu le arăt despre mine și lucrurile rele, înainte să mai fie nevoie să o spună ei. Mi se pare că sunt destul de onestă pe rețelele de socializare.
  • Sunt sinceră despre felul în care arăt, nu mă vezi tot timpul aranjată, slăbiciunile partenerului meu le arăt, el pe ale mele (râde).«Lasă-mă cu florile tale, te-am sunat de 3 ori să-mi aduci un buchet de flori», astea sunt la ordinea zilei’, a mai adaugat ea.
Publicat: 17 Apr. 2019, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă