Adda, probleme grave de sănătate. Cum a apărut artista pe rețelele de socializare

Publicat: 22 Jan. 2021, 15:43 Vedete

Adda a avut în urmă cu câteva ore o apariție de-a dreptul șocantă pe rețelele de socializare. Artista le-a dezvăluit fanilor faptul că se confruntă cu probleme serioase de sănătate și le-a arătat acestora cum s-a transformat din cauza acestora.

Spre sfârșitul anului trecut, artista a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, iar atunci și-a făcut un set de analize complete pentru a vedea care este cu adevărat starea sa de sănătate. În momentul în care rezultatul analizelor au ieșit, vedeta a aflat faptul că s-a ales cu o alergie extrem de urâtă, declanșată de o pastilă cu antibiotic.

Adda, probleme grave de sănătate

Deși au trecut luni bune de atunci, iar toată lumea credea că problemele sale de sănătate s-au rezolvat, iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Cântăreața le-a dezvăluit că spatele ei arată în continuare foarte rău din cauza erupțiilor puternice care apar.

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut”a spus Adda la InstaStory.

„A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate”

Adda le-a sfătuit pe doamnele și domnișoarele care o urmăresc să se ducă întotdeauna la specialiști și să nu țină diete drastice fără să consulte mai întâi un medic, pentru a nu risca să se îmbolnăvească.

„A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase”a adăugat vedeta.

Totodată, cântăreața a explicat și cum a ajuns în această stare.

„Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, a mai transmis soția lui Cătălin Rizea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 22 Jan. 2021, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă