Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”

Publicat: 20 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Nu este niciun secret pentru nimeni că Adda s-a confruntat cu probleme de sănătate pentru care a fost nevoită să ia zeci de pastile zilnic, însă acum artista le-a răspuns fanilor care i-au reproșat că e „umflată”, „grasă” ori „obeză”.

Într-un mesaj postat pe Instagram, artista Adda nu doar că și-a etalat abdomenul, însă a mărturisit că a ales să-i vorbească fiului ei despre comentariile dure pe care le primește pe rețelele sociale.

”Am început să primesc din nou mesaje în care sunt complimentată cu: “umflată”, “grasă”, “vacă” sau “obeză”. Nu mai are sens să spun de “săracu’ Cătălin”. Sau are?! Saracu Cătălin. Off, eroul național! Aproape că mi-au dat lacrimile.

Revenind la hate-ul legat de corp – mesajele sunt de la femei în general, bărbaților le place dacă ți-a crescut un pic

Așa arată o femeie “obeză” disciplinată care nu pune gură pe gluten, lactate și zahăr. Pe zahăr – extrem de rar. De ce să mint?! Mai mănânc alune cu miere – care au un și un pic de zahăr. Sau înghețată vegană. Care are cu nu știu cât la % mai puțin zahăr, dar tot are un pic. Off, rea sunt! Off, Addo, ce-ai făcut?!”, a mai spus ea.

De asemenea, cântăreața a continuat spunând că i-a arătat și fiului ei ce comentarii primește, iar el i-a pus o întrebare la care nu se aștepta.

„Aseară, stăteam în pat cu Alex. Și a început să citească comentarii. I-am spus că o să vină o vreme când o să vadă și el toate comentariile frumoase. Dar și comentariile în care oamenii îi jignesc mama.

Și mi-a spus “Dar de ce sunt oamenii așa răi? Că tu nu ești așa cum spun ei!”. Nah, explică-i copilului că indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care realitatea e mereu denaturată. De social media, de televiziune și de anumiți terți, care sanchi’ pot influența opinia celor care nu pot avea opinie proprie.

Cam așa arată corpul unei „obeze” după doi ani de tratament agresiv, care dă anumite schimbări metabolice. Și o “mică” artrită. Că deh’, de ce să fie simplu?! Și acum, nu vreau să fiu rea. Nu zic, da spun dacă vă dau disciplina mea, vă plâng sarmalele de singurătate în frigider. Și nu vă mai deschideți nasturele de la blugi după înfruptare.

Iar legat de soțul meu. Știu, poate în subconștient va doriți așa un bărbat. Dar să știți că el e chiar bărbat. B A R B A T cu litere MARI. Și că să aveți acele litere mari lângă voi. Tre’ să fiți și voi femei cu litere MARI. Nu zic, da spun! Dar ce știu eu?! Sunt doar o rea și o nemernică!

Foto: social media

Publicat: 20 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×