Adda, de urgență pe mâinile medicilor! Ce se întâmplă cu artista: „Mi-e frică…”

Publicat: 15 mai 2020, 14:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adda a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Vedeta i-a ţinut la curent pe fanii săi cu privire la ceea ce i se întâmplă.

Adda se numără printre cele mai bune voci de la noi din țară, iar după participarea la show-ul Asia Express popularitatea artistei a crescut destul de mult. Astăzi blondina şi-a luat prin surprindere fanii cu filmulețele pe care le-a postat la InstaStory!

Artista apare pe scaunul medicului stomatolog, destul de speriată de ceea ce urma să se întâmple, după cum a spus chiar ea.

Mi-e frică de ace rău de tot”, le-a spus artista medicilor, izbucnind în râs. Tot momentul a fost filmat de soţul său,  Cătălin și postat pe contul de Instagram al artistei.

Adda, accident grav de maşină

Adda și partenerul ei, Cătălin, au luat parte la super-show-ul ”Asia Express: Drumul Comorilor”, iar acolo toți concurenții au avut parte de o experiență fizică și psihică de neuitat. Însă, puțini știu că Adda a suferit în anul 2013 un accident rutier grav în care a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie.

În emisiunea ”XNS”, Adda a povestit de ce a avut reacțiile respective în timpul competiției din Asia, când șoferii opriți în trafic sau la misiuni mergeau cu viteză, iar ea se speria. Chiar dacă i-a fost foarte frică, Adda și-a luat inima în dinți și a dus la bun sfârșit misiunile din Asia.

”Eu cred că dacă nu o să-mi mai meargă cu muzica, mă voi transforma în claxon! Eu în 2013 am avut un accident foarte nașpa de mașină în București. Era să mor pe bune și de atunci mi-e foarte frică cu mașina. Și am încredere să merg doar cu cătă sau cu persoane pe care le cunosc foarte bine, gen tata”, a spus Adda la ”XNS”.

Publicat: 15 mai 2020, 14:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă