De ce boală suferă Adda. Vedeta a descoperit cauza problemelor sale de sănătate

Publicat: 13 Apr. 2021, 15:26 Vedete

La sfârșitul anului trecut, Adda a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme de sănătate care la acel moment îi erau necunoscute. Artistei i-au apărut pe piele cicatrici uriașe, iar după luni de analize, Adda a aflat ce anume i-a provocat această boală gravă care se cheamă dermografism.

Dermografismul este cunoscută și sub numele de urticarie dermatografică și este foarte greu de tratat. Cântăreața s-a lăsat pe mâna unor specialiști, ba mai mult aceasta face si psihoterapie pentru a ține boala în frâu.

„Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viață, alimentație, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul.

Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome! Ah, și excitanții pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm’… până când se rupe lanțul și în interiorul nostru se produce un efect de domino și cade totul, rând pe rând’, a scris Adda pe Instagram.

„Eu credeam că sunt sănătoasă, până când…”

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut’,  spunea Adda în urmă cu câteva luni.

Cum a ajuns Adda să aibă probleme de sănătate

Adda le-a sfătuit pe doamnele și domnișoarele care o urmăresc să se ducă întotdeauna la specialiști și să nu țină diete drastice fără să consulte mai întâi un medic, pentru a nu risca să se îmbolnăvească.

„A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase”a adăugat vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Apr. 2021, 15:26 Vedete
Pe aceeași temă