Adda a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce mesaj a transmis artista pe patul de spital

Publicat: 21 oct. 2020, 11:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adda a reușit să își îngrijoreze fanii după ce a publicat o fotografie cu ea pe patul de spital. Vedeta a ajuns azi-noapte pe mâinile medicilor, la perfuzii! 

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală. Blondina își ține mereu la curent fanii cu activitățile sale, însă noaptea trecută a reușit să îi îngrijoreze pe aceștia după ce a apărut într-o fotografie pe patul de spital.

”Problema e că nu știu de la ce”

Cântăreața le-a dezvăluit internauților că se confruntă cu o alergie, acesta fiind principalul motiv pentru care a ajuns la spital. Adda a mai explicat faptul că nu este nimic grav, însă nu știe exact ce a reușit să îi agraveze atât de tare starea de sănătate.

”? alergia bat-o vina! Problema e ca nu stiu de la ce…”, a fost mesajul postat de Adda.

Cum reușesc Adda și Cătălin să treacă peste certurile din relație

Într-un interviu recent, cântăreaţa a povestit ce se întâmplă mai exact în căsnicia cu Cătălin. În timpul filmărilor din sezonul 3 al emisiunii Asia Express de pe Antena 1, cei doi au avut mai multe discuţii contradictorii, supărări şi tonuri ridicate, iar mulți dintre cei care au urmărit competiția i-au atras atenția artistei că nu se comportă frumos cu partenerul ei.

„Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări şi energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluţie la orice. Eu nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poţi să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viaţa. Fiecare relaţie e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine. Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situaţia cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a precizat ADDA pentru VIVA!.

Publicat: 21 oct. 2020, 11:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă