Adda, adevărul despre relația cu soacra ei: „Nu am fost cele mai bune prietene”

Publicat: 15 Sep. 2020, 12:38 Vedete

După emisiunea Asia Express, Adda a fost criticată dur de telespectatori din cauza comportamentului său. Mulți s-au întrebat atunci cum se înțelege celebra artistă cu soacra sa, iar acum adevărul a ieșit la iveală. Vedeta a povestit cum a reușit, într-un final, să îi intre acesteia în grații.

La început artista recunoaște că nu a fost totul numai lapte și miere, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat total.

Motivul pentru care au apărut neînțelegeri între Adda și soacra este legat de faptul că amandouă au același temperament, lucru care a reușit să le îndepărteze ceva timp.

„La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare. Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice „Asia Express continuă”, a spus artista într-un interviu acordat în exclusivitate revistei VIVA.

Cum reușește Adda să aibă o căsnicie fericită

„Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări şi energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluţie la orice. Eu nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poţi să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viaţa. Fiecare relaţie e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine. Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situaţia cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a precizat ADDA pentru VIVA!.

Publicat: 15 Sep. 2020, 12:38 Vedete
Pe aceeași temă