Adda și Cătălin Rizea s-au despărțit? Ce mesaj a transmis artista: „Mâine cred că-i fac vânt”

Publicat: 30 Dec. 2020, 09:51 Vedete

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz. Admiratorii celor doi s-au obișnuit se pare cu caracterul vulcanic al artistei, însă aceasta a reușit să îi surprindă din nou cu ultimele sale declarații. Cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că își dorește alt bărbat.

Crăciunul este un moment special în care putem să petrecem timp prețios în liniște și pace alături de persoanele dragi, însă acest lucru nu a fost valabil și pentru Adda și Cătălin Rizea. Cei doi au avut parte de niște discuții care mai apoi au ajuns în mediul online, iar mulți au crezut că cei doi s-ar fi despărțit…

Ce s-a întâmplat între Adda și soțul său de Crăciun

Pentru că nu putea să fie chiar totul roz și de sărbători Adda a avut ceva să îi reproșeze partenerului său. Bradul a fost motivul supărării, mai exact cântăreața a explicat faptul că ea nu și-ar fi dorit un brad natural, nu din motive ecologice, ci pentru că îi este greu să facă curățenie…

Din fericire cei doi sunt tot împreună, iar mesajul artistei a fost doar pentru amuzament.

„Bine, fie vorba între noi îmi doresc alt brad!😂 Dau cu aspiratorul de 10 ori pe zi pentru că husband a vrut să miroasă a brad în casă. Ce credeți? Nu miroase! Miroase a mango de la bețișoarele parfumate.😂Câinii împrăștie pinii peste tot. E mișto rau! Mâine cred că-i fac vant și îl împodobesc pe Cătă! 😂”, a încheiat ea mesajul de pe Instagram.

Cum reușește Adda să aibă o căsnicie fericită

„Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări şi energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluţie la orice. Eu nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poţi să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viaţa. Fiecare relaţie e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine. Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situaţia cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a precizat ADDA pentru VIVA!.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 30 Dec. 2020, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă