Adda și Cătălin Rizea, momente de coşmar în vacanţă: ‘Nu puteam să stăm în picioare…’

Publicat: 24 May. 2021, 09:27 Vedete

Adda și Cătălin Rizea au trecut prin clipe de coşmar în cea mai recentă vacanţa pe care au avut-o. Cuplul a plecat în Grecia alături de Cătălin Scărlătescu pentru câteva zile de relaxare, însă acolo au primit ceva la care nu se aşteptau…

Într-una dintre zile, cei trei au hotărât să facă o excursie cu barca, însă din nefericire pentru aceştia, o furtună destul de puternică a pornit, iar ceea ce a urmat a fost ca un coşmar pentru celebrul cuplu.

„Se mișca în toate direcțiile. Nu puteam să stăm în picioare”

Adda a povestit momentele de coşmar prin care a trecut în vacanţă. Artista a dezvăluit faptul că vântul bătea puternic, iar valurile erau destul de mari, însă Cătălin Scărlătescu părea foarte liniştit, pentru că acesta trecuse prin astfel de experienţe şi se obişnuise.

„Ne-a prins o furtună pe mare cu un vânt foarte puternic de 35 de noduri frontal, însemnând undeva la 60 de kilometri pe oră și valuri mari, pentru noi a fost botezul, să zic așa. Scărlătescu dansa, se distra, nu avea nicio treabă pentru că el a trăit chestii mai grave pe mare.

Ideea este că totul era sigur. Nu avea cum să se întâmple nimic, doar că barca făcea foarte urât. Se mișca în toate direcțiile. Nu puteam să stăm în picioare. A trebuit să stăm jos, să ne ținem de ceva. Și ni s-a făcut rău.

E normal pentru că ne-am zgâlțâit 7 ore. Pe moment m-am speriat, dar a doua zi mi s-a părut foarte amuzant totul. M-am panicat în momentul în care s-a stricat ceva din cauza vremii, ceva care arăta direcția în care trebuia să mergem. Era noapte și trebuia să virăm dreapta pentru că urmau niște stânci și o insula mica pe care trebuia să ocolim. În timpul ăsta în care nouă ni s-a stricat dispozitivul respective, am început să primim mesaje prin stație de la ruși, cu SOS.

Unii aveau probleme mai grave decât noi și era foarte ciudat, scârâia barca”, a spus Adda la un post de televiziune.

Totodată, cântăreaţa a explicat faptul că nimic rău nu se putea întâmpla, în cel mai rău caz, ar fi putut să alunece şi să se lovească. Barca era proiectată în aşa fel încât să reziste şi la furtuni mult mai puternice.

„Așa pe moment era adrenalină maximă și panică, dar nu avea ce să se întâmple rău. Puteam, Doamne ferește, să alunecăm și să ne lovim. Bărcile sunt foarte bine făcute și rezistă la furtuni și mai mari, dar pentru noi a fost prima dată. Nu vreau să rămân cu frici, e o experiență foarte mișto să stai pe mare”a mai adăugat aceasta.

 

 

Sursă foto: Instagram

 

Publicat: 24 May. 2021, 09:27 Vedete
Pe aceeași temă