Actrița Milla Jovovich a devenit mamă pentru a treia oară. Ce nume va purta fetița

Publicat: 05 Feb. 2020, 08:58 Vedete

Fericire mare în familia actriței Milla Jovovich! Femeia a devenit mămică pentru a treia oară.

Actrița Milla Jovovich a născut o fetiță sănătoasă și a și postat prima imagine cu bebelușul, chiar de pe patul de spital! Fetița va purta un nume special, Osian.

În vârstă de 44 de ani, actrița a fost copleșită de emoții în cursul zilei de duminică, 2 februarie.

„Credeam că va fi floare la ureche la al treilea copil, dar sunt chiar panicată acum, că știu la ce să mă aștept”, a scris Milla pe pagina ei de Instagram.

„Pe 02.02.2020 (dată cu semnificație specială), la ora 08.56 a.m. s-a născut Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson, nume galez de băiat, și care se pronunță O-shin. Știu că numele e lung, însă familia nu s-a putut decide asupra celui de-al doilea prenume. E atât de frumoasă! Cu siguranță voi pune mai multe fotografii, însă acum suntem foarte obosiți, pentru că ultimele nopți au fost o nebunie. Vă trimit multă dragoste de pe norișorul pe care plutesc acum”, a mai scris Milla Jovovich, care în 2017 a suferit o depresie cruntă după ce a fost nevoită să suporte un avort terapeutic.

Osian este cel de-al treilea copil pe care îl are cu Paul W.S.Anderson, producătorul francizei cinematografice „Resident Evil”. Pe soțul ei l-a cunoscut în 2002. S-au căsătorit în 2009. Vedeta are o avere de 40 de milioane de dolari.

Publicat: 05 Feb. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă