Actorul Macaulay Culkin are nevoie disperata de munca! A ajuns sa caute job pe retelele de socializare

Publicat: 03 Oct. 2018, 16:43 Vedete

Actorul Macaulay Culkin, celebru pentru rolul sau din seria "Singur acasa", isi doreste cu nerabdare sa revina pe marile ecrane si face orice ca sa fie sigur ca reuseste asta.

In acest sens, a inceput sa contacteze pe Twitter persoane importante din industrie pentru promovare, anuntand ca este „din nou pe piata” si dispus sa incerce roluri noi.

In prezent isi doreste sa faca parte din spin off-ul „Harry Potter”, intitulat „Fantastic Beasts and Where to Find Them” iar pentru asta a contactat-o direct pe scriitoarea celebrelor carti, J.K. Rowling.

Acesta i-a cerut sa-l includa intr-unul din urmatorele filme ale seriei.

„Bună JK Rowling, sunt cu tine! Nagini poate să fie orice vrea să fie! Este o femeie/șarpe puternic”, a spus Macaulay.

„De asemenea, poți să mă propui pentru următorul film din serie? Sunt Macaulay Culkin (din Singur Acasă: Filmul) și am mai jucat și în Pagemaster (experimentat cu magia)”, a continuat acesta.

Actorul Macaulay Culkin are nevoie disperata de munca

Actorul Macaulay Culkin are nevoie disperata de munca!

Dupa ce in urma cu 4 ani in presa vuia stirea cum ca actorul este in stare grava, pe moarte, iar drogurile i-au distru viata, acesta si-a revenit in mod spectaculos.

Actorul era vizibil slabit, avand prea putine kilograme si nimeni nu-i dadea prea multe sanse. Insa vointa a fost mai presus iar Macaulay s-a pus pe picioare si vrea sa-si recastige viata.

A revenit la o greutate normala iar acum cauta sa munceasca si sa duca o viata normala.

Publicat: 03 Oct. 2018, 16:43 Vedete
Pe aceeași temă