Groaznic! Un barbat din Alexandria a murit carbonizat! Traia sub un pod, insa avea locuinta!

Publicat: 03 oct. 2018, 15:20 Autor: Simona Life

Caz bizar in Alexandria! Barbatul de 40 de ani care a fost gasit carbonizat langa un pod avea locuinta in resedinta de Judet si statea in zona bisericilor, conform reprezentantilor IPJ Teleorman.

Cu toate ca avea locuinta in Alexandria, barbatul statea deseori pe langa biserici si cersea in zona Catedralei din Alexandria, conform declaratiilor reprezentantilor Episcopiei Teleormanului.

„Cersea in fata bisericii. Venea aproape zilnic” a spus preotul Gheorghe Popa pentru Adevarul. Tot acesta a marturisit ca barbatu nu era casatorit si nu avea copii, insa avea un frate care traia bine si mama care ii era alaturi.

Preotuul Gheorghe Popa a mai precizat ca barbatul cersea de ani buni, in jur de 10, cu toate ca avea o locuinta pe strada Constantin Brancoveanu. Mai mult ca sigur, acesta suferea de schizofrenie.

Traia sub un pod, insa avea locuinta si bani in cont

„Acum trei luni i-am zis sa inceteze cu cersetoria. Tragea oamenii de maneca“, a continuat acesta. Ceea ce este complet bizar, pentu ca omul era vazut ca unul muncitor, care nu consuma alcool si era responsabil.

Tot preotul a mai spus ca barbatul i-a marturisit ca cineva i-ar fi sustras banii din cont iar administratia locala i-a taiat ajutorul social pentru ca cineva ar fi spus primariei ca detine bani.

Publicat: 03 oct. 2018, 15:20 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×