Actorul Alec Baldwin și soția lui, Hilaria, așteaptă cel de-al cincilea copil al lor

Publicat: 19 sept. 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete

În urmă cu câteva luni, Hilaria a suferit un avort spontan, au dezvăluit că așteaptă cel de-al cincilea copil al lor, potrivit contactmusic.net.

Alec Baldwin și soția lui așteaptă cel de-al cincilea copil. În luna aprilie, Hilaria Baldwin, scriitoare și instructor de yoga, a dezvăluit prin intermediul unui eseu scris pentru revista de modă americană Glamour că suferise un avort spontan cu puțin timp înainte.

Cu toate astea, Hilaria, în vârstă de 35 de ani, a declarat, miercuri, că este iar însărcinată. Femeia de afaceri a afirmat că este „încântată” să devină din nou mamă, în pofida „extenuării și a stărilor de rău”.

Alec Baldwin și soția lui așteaptă cel de-al cincilea copil

Actorul Alec Baldwin, arestat pentru vatamare corporala

„Este foarte devreme, dar am aflat că în interiorul meu trăiește o mică persoană. Sunetul acestei inimi puternice mă face foarte fericită, în special pe fundalul pierderii pe care am suferit-o în primăvară. Vrem să împărtășim această veste pentru că suntem fericiți și nu dorim să ascundem sarcina.

Aceste cinci luni au fost dure, extenuante, cu stări de greață și nu vreau să pretind că mă simt bine. Singura mea rugăminte este ca cei din presă, din televiziune, să nu mă urmărească. Îmi doresc să fiu liniștită în această perioadă timpurie de sarcină, iar înconjurarea mea cu dispozitive de filmat nu face parte din ceea ce mi-a prescris medicul”, a declarat Hilaria Baldwin.

Actorul Alec Baldwin și Hilaria mai au împreună patru copii, pe Carmen, în vârstă de șase ani, Rafael, în vârstă de patru ani, Leonardo, în vârstă de trei ani, și Romeo, în vârstă de un an.

Hilaria Baldwin, născută Hilaria Thomas, este a doua soție a actorului american Alec Baldwin, cunoscut pentru roluri în filme precum „Viață de stafie/ Beetlejuice” și „Sferele de foc/ Great Balls of Fire!” și apariții în serialul TV „30 Rock” și emisiunea „Saturday Night Live”. Cei doi s-au căsătorit în 2012. Alec Baldwin mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 24 de ani, cu fosta soție, actrița Kim Basinger.

Publicat: 19 sept. 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă