Accident înfiorător, la Iași! Un tânăr a murit zdrobit, chiar în fața prietenilor, după ce a scăpat mașina de sub control!

Publicat: 09 Jan. 2020, 10:28 News

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Iași, a murit după ce a accelerat mașina până la 210 de kilometri/oră, iar la scurt timp a pierdut controlul volanului și a intrat într-un capăt de pod.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2:30, Alexandru Moroșanu venea spre Iași, însă, în Lunca Cetățuii, a intrat într-o depășire, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-o bucată de beton. Impactul a fost extrem de puternic.

Din primele informații, se pare că Alexandru Moroșanu a fost la o petrecere organizată de un prieten, unde ar fi consumat alcool. Ulterior, le-a spus prietenilor săi că va chema un taxi, însă s-a răzgândit în ultimul moment. S-a urcat la volan și a mers cu mașina în spatele unor prieteni, însă, în drum spre Iași, a intrat în depășire. Practic, tânărul a făcut accident după ce a depășit mașina în care se aflau prietenii săi.

O tânără care a văzut impactul a sunat la 112. Între timp, prietenii tânărului au încercat să-i acorde primul ajutor.

Impactul a fost extrem de violent și a fost nevoie de o echipă de la descarcerare. Tânărul, în urma impactului, a decedat pe loc. Degeaba au încercat medicii să-l readucă la viață, leziunile suferite erau extrem de grave.
Acul kilometrajului s-a oprit la 210 km pe oră. Nimeni nu poate spune însă dacă viteza din bord era indicată corect. În urma impactului, acele indicatoare pot indica valori false. În orice caz, la cum arăta mașina, tânărul avea o viteză cu mult peste cea legală.

Vestea morții lui Alexandru Moroșanu a căzut ca un trăznet peste prietenii și familia acestuia.

Publicat: 09 Jan. 2020, 10:28 News
Pe aceeași temă