A trait o luna intr-un barlog de urs! E socant ce i-a facut animalul dupa ce i-a rupt coloana vertebrala VIDEO

Publicat: 26 Jun. 2019, 18:05 Life

Un barbat a fost salvat, cu cateva zile in urma, dupa ce a trait timp de o luna de zile, la un loc cu animalul violent.

Victima a fost gasita si scoasa de urgenta dintr-un barlog de urs. Animalul il capturase si i-a rupt barbatului coloana vertebrala. Astfel, el nu se mai putea misca, aproape deloc, cu atat mai putin sa fuga sau sa alerteze pe cineva dupa ajutor.

Episodul foarte socant s-a petrecut de curand, in Rusia. Doi vanatori au fost cei care l-au gasit pe Alexander intr-un barlog de urs, din regiunea ruseasca Tuva. Acesta arata precum o mumie, dupa ce a stat aproape nemiscat, timp de o luna de zile. Imaginile surprinse de salvatori sunt ireale. Turistii cu copii mici hraneau de langa masini, ursii salbatici

A trait o luna intr-un barlog de urs!

Animalul periculos i-a rupt coloana vertebrala si il tinea pe Alexander drept „provizie”, pentru zilele mai putin bune, in care n-ar fi gasit de mancare. De regula, ursii bruni procedeaza in acest mod. Isi depoziteaza prada intr-un loc pe care il considera sigur, mai apoi se intorc si o consuma.

A trait o luna intr-un barlog de urs

Se pare ca asa ar fi aratat si soarta barbatului, daca el nu era gasit la timp si scos din ghearele pericolului. Barbatul a trecut printr-un real cosmar, iar timp de o luna de zile a crezut constant ca urmeaza sa moara. In mod miraculos, insa, nu s-a intamplat asa.

Lui Alexander i-a fost imposibil sa se miste, pentru ca avea rani foarte mari, provocate de animalul de dimensiuni infioratoare. Si-ar fi putut gasi sfarsitul mai repede, daca facea vreo miscare nepotrivita, sustine el. El a supravietuit atat de mult, in starea care se afla, pentru ca si-a consumat propria urina. Ursul panda alb, fotografiat pentru prima data

Medicii au fost de parere ca este un real miracol ca pacientul se afla in viata. De asemenea, el avea zone din corp care i-au putrezit pur si simplu, pentru ca nu s-a miscat atat de mult timp. Filmuletul cu acesta este unul foarte socant, din pricina modului in care Alexander a ajuns sa arate, intr-un timp relativ scurt. Corpul sau s-a degradat in ultimul hal.

Video cu barbatul tinut captiv de urs!

Nu se stiu foarte multe detalii despre starea acestuia de sanatate din prezent, sau daca a supravietuit, odata ce a ajuns pe mana specialistilor. Vanatorii care l-au gasit au povestit ca au ajuns langa barlogul de urs, dupa ce cainii lor i-au condus acolo. Cand l-au vazut pe Alexander, oamenii au avut senzatia ca au de-a face cu o mumie umana. Si-au dat seama insa ca barbatul inca respira.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 26 Jun. 2019, 18:05 Life
Pe aceeași temă