Braconierii au ucis o ursoaica aflata in hibernare, iar apoi au omorat si puii acesteia VIDEO

Publicat: 31 mart. 2019, 16:30 Autor: Simona Life

Scene greu de privit, unde o ursoaica si puii acesteia sunt ucisi cu sange rece de braconieri.

Andrew Renner si fiul sau, Owen, sunt cei care au comis fapta injositoare, si exista dovada video care arata modul in care au actionat.

Cei doi barbati se plimbau prin salbaticia din Esther Island, Alaska, in Aprilie 2018, cand s-a intamplat sa gaseasca o ursoaica aflat in hibernare, alaturi de puii sai.

Dupa ce nu au fost confruntati de ursoaica, barbatii au decis sa patrunda in teritoriul acesteia si sa traga cu arma, in timp ce puii plangeau neajutorati.

Imaginile tragice au fost capturate pe o camera de supraveghere, fara ca cei doi sa stie ca ursoaica facea parte dintr-un studiu condus de US Forest Service si de Alaska Department of Fish & Game.

Senzorii de miscare au fost setati sa inregistreze momentul cand puii vor iesi din ascunzatoare, dar din cauza lui Andrew si a lui Owen, acestia n-o sa mai poata face asta niciodata.

Braconierii au ucis o ursoaica aflata in hibernare

Braconierii au ucis o ursoaica aflata in hibernare

In prezent este ilegal sa ucizi ursi negrii pe teritoriul din Alaska, insa aparent, o chestia minora numita lege pare sa nu fie importanta pentru anumiti oameni.

Barbatii au fost acuzati ca au ucis in mod ilegal o ursoaica si puii acesteia si ca au avut in posesie si au transportat ilegal arme.

In ianuarie 2019 au pledat vinovati, primind ulterior amenda si sentinta la inchisoare. Pe langa acestea, si-au pierdut temporar dreptul de a vana si le-au fost confiscate armele de vanatoare, potrivit unilad.co.uk.

Publicat: 31 mart. 2019, 16:30 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă