O femeie a dat nastere nepoatei sale, pentru ca fiica ei s-a nascut fara uter

Publicat: 31 mart. 2019, 12:28 Autor: Simona Life

Caz incredibil in medicina, dupa ce o femeie a dat nastere nepoatei sale.

In mod normal, o mama trebuie sa treaca prin agoniile nasterii o singura data pentru copilul ei, dar o mama din Wales a iesit din tipare si a trecut din nou prin aceasta etapa, de data aceasta pentru a da nastere copilului fiicei sale.

Tracey Smith, in varsta de 31 de ani, din Lampeter, se temea ca n-o sa poata da niciodata nastere unui copil dupa ce s-a descoperit ca ii lipsesc organele reproducatoare cand avea 15 ani, iar menstruatia inca nu-i venise.

Mama ei, Emma Miles, in varsta de 55 de ani, a spus intotdeauna ca va face orice ca s-o ajute sa aiba un copil, iar in urma cu noua saptamani a dovedit ca intr-adevar vrea asta atunci cand a adus-o pe lume pe nepoata ei, Evie.

Emma a trebuit sa ia hormoni sub forma de tablete pentru a pregati corpul de sarcina, dupa care unul din ovulele lui Tracey, fertilizat prin FIV, a fost plantat in uterul ei. Chiar daca sansele erau impotriva ei, tratamentul a avut succes din prima.

O femeie a dat nastere nepoatei sale

O femeie a dat nastere nepoatei sale

Tracey a spus ca s-a gandit sa-i ceara ajutorul mamei numai dupa ce s-a logodit cu Adam, care acum este sotul ei.

„Cand am fost diagnosticata mi s-a intors lumea cu susul in jos. Eram ranita de ideea ca n-o sa pot avea propriul meu copil. Dintotdeauna am stiu ca vreau sa fiu mama, chiar si la 15 ani” a spus aceasta, potrivit ladbible.com.

Initial, Tracey si sotul ei, Adam, s-au gandit sa apeleze la o mama surogat, insa legile din Marea Britanie sustin ca mama surogat primeste drepturi legale asupra copilului, asa ca a fost mai sigur ca tina copilul „in casa”.

Foto: Wales News Service

Publicat: 31 mart. 2019, 12:28 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă