Dumnezeule, ce soarta! A scapat viu dintr-un accident grav de masina, dar a murit la 5 minute dupa lovit de o duba! Destinul de groaza al unui barbat din Moldova!

Publicat: 25 ian. 2019, 15:02 Autor: D. C. Life
Dumnezeule, ce soarta! A scapat viu dintr-un accident grav de masina, dar a murit la 5 minute dupa lovit de o duba! Destinul de groaza al unui barbat din Moldova!

Accidentul este parca unul rupt dintr-un film de groaza. Politistii incearca sa-si explice cum de s-a intamplat una ca asta.

A scapat viu dintr-un accident grav de masina, dar a murit la 5 minute dupa. Un șofer a a ajuns cu mașina într-un parapet, însă după ce a coborât din automobil, a fost lovit mortal de o duba Volkswagen.

Tragedia a avut loc in Moldova ieri dimineata in jurul orei 07:00 pe sectorul de drum dintre localitățile Sagaidac și Zloți. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, originar din localitatea Baurci, Ceadâr-Lunga, se deplasa la volanul unui automobil de model Ford Fusion, când a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ajuns într-un parapet.

Din cate se vede si in imagini accidentul initial a fost unul grav, dar nu a fost implicata decat o masina fara sa existe victime. Barbatul insa s-a grabit sa coboare din masina sa vada ce s-a intamplat dar nu a mai fost atent si a fost lovit de o duba.

A scapat viu dintr-un accident grav de masina, dar a murit la 5 minute dupa

„După impact, bărbatul a ieșit din habitaclu, pentru a vedea care este starea automobilului după accident, însă, din nefericire a fost lovit mortal de un microbuz de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de de 33 de ani, originar din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău. Acum stabilim toate circumstanțele producerii accidentului”, a precizat agentul de politie care a ajus primul la fata locului.

Cauza primului accident al barbatului de 63 de ani a fost poleiul si neadaptarea vitezei la conditiile de carosabil. Pe strada era zapada iar barbatul a pierdut controlul masinii. Accidentul mortal insa a fost cauzat de faptul ca soferul masinii avariate a iesit in mijlocul strazii fara sa se asigure si a fost lovit in plin de soferul dubei care nici nu a mai apucat sa franeze.

Publicat: 25 ian. 2019, 15:02 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×