A incercat sa se sinucida si s-a impuscat in fata, dar a supravietuit! Cum arata acum dupa un transplant facial! Imaginile te pot afecta emotional!

Publicat: 02 Oct. 2018, 12:24 Life

Inainte sa isi doreasca sa se sinucida era o femeie foarte frumoasa, in prezent medicii au ajutat-o macar sa poata respira si manca.

A incercat sa se sinucida si s-a impuscat in fata, dar a supravietuit! Cum arata acum! Tanara din imagini a scapat ca prin minune dupa ce s-a impuscat in fata dorind sa se sinucida. Medicii au salvat-o in ultima clipa si apoi i-au facut un transplant de fata ca sa arate cat de cat normal.

Katie Stubblefield are 22 iar in urma cu 4 ani a vrut sa-si puna capat zilelor si s-a impuscat fix in fata. Medicii au ajuns rapid la fata locului si au reusit sa o salveze. A fost nevoie de 17 operatii estetice pentru a o ajuta sa respire si sa arate normal.

Dupa trei ani, in Mai 2017 a intrat intr-o operatie maraton de 31 de ore in care i-a fost transplantata o fata pentru a incerca sa duca din nou o viata cat se poate de normala. In prezent Katie invata din nou sa vorbeasca si sa manance folosind noua ei infatisare.

Katie este in prezent cea de-a 40a persoana din lume care beneficiaza de un transplant facial. Sansa ca ea sa poata primi o fata noua a venit de la o mama singura in varsta de 31 de ani care a murit in urma unei supradoze. Operatia de transplant a durat mai bine de 31 de ore iar dupa ceva timp de la interventie deja femeia a reusit din nou sa respire si sa inghita fara ajutor din partea aparatelor.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Oct. 2018, 12:24 Life
Pe aceeași temă