Isi alapta copilul in avion si o femeie a facut-o praf! Acum si-a facut un pictorial magnific cu ea si fetita ei la san si le-a dat un raspuns pe masura tuturor criticilor!

Publicat: 02 Oct. 2018, 11:34 Life

Pe langa firescul ipostazelor, femeia nu s-a sfiit nici sa arate sexy in anumite imagini tocmai pentru a atrage si mai mult privirile asupra gestului sau.

A pozat topless in timp ce isi alapteaza fetita de 3 ani! Imaginile magnifice! Reka Nyari are 39 de ani si a devenit celebra pe Instagram dupa ce si-a publicat pe contul ei o serie de fotografii in timp ce alapteaza tocmai pentru a nu mai face din asta un subiect tabu.

Fotografa din Finlanda a decis sa faca asta dupa ce a trecut printr-o experienta foarte neplacuta atunci cand isi alapta fetita in avion. O femeie a venit la ea foarte intrigata si i-a reprosat ca isi alapteaza in public copilul si o face extrem de ostentativ chiar in fata sotului ei.

Atunci Reka si-a dat seama ca nu vrea sa lase lucrurile asa si sa-si spuna povestea public si chiar sa convinga cat mai multi oameni ca alaptatul este ceva cat se poate de natural si normal. Fetita ei are aproape 3 ani si mama ei se lauda cu faptul ca nu i-a dat copilului lapte praf nici macar o data.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Oct. 2018, 11:34 Life
Pe aceeași temă