Barbatul a furat un TANC si a intrat cu el intr-un supermarket! Iata ce voia sa cumpere atat de urgent. Imaginile sunt ireale VIDEO

Publicat: 12 ian. 2018, 13:30 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Rusia a comis o serie de infractiuni cat se poate de bizare, insa totul a fost filmat si a ajuns rapid pe mana politistilor. Acesta a intrat cu un tanc pe care il furase intr-un supermarket, pentru ca avea o urgenta.

Originar din Murmansk, cunoscut drept cel mai nordic oras din Rusia, acolo unde temperaturile arctice sunt la ordinea zilei, barbatul a devenit disperat cand si-a dat seama ca nu are alta solutie pentru a ajunge la acel magazin.

Acesta e cautat de oamenii legii si parea beat in momentul in care a produs pagube semnificative, dupa cum spun martorii, pentru ca a intrat in plin in respectivul supermarket cu ajutorul unui tanc.

Barbatul a furat un tanc si a intrat cu el intr-un supermarket

In incercarea de a ajunge pana la acel supermarket, barbatul din Rusia a carui identitate nu a fost inca aflata de politisti, a distrus si o masina care era parcata pe acceasi strada pe care a ales-o si el pentru a se deplasa.

Barbatul din Rusia a furat un tanc de la un centru de antrenament auto, dupa care s-a plimbat cu acesta pana intr-o padure din apropiere, dupa care a intrat in oraselul Apatity, localizat in Cercul Arctic.

Martorii au povestit ca parea beat in momentele in care a condus acel tanc, dar si ca imediat dupa ce a produs pagube insemnate s-a catarat pe bucatile de cladire pe care le-a daramat pentru a intra intr-un magazin local.

Cum totul a fost filmat, pentru ca in zona existau camere de luat vederi, s-a vazut ca barbatul era disperat sa puna mana pe o sticla de vin, pentru ca acasa ramasese fara aceasta bautura.

O perioada acesta a si contemplat la ce a putut face, dar si-a dus planul pana la bun sfarsit, catarandu-se afara din tanc, pana in interiorul supermaketului printr-un geam spart.

Imaginile cu barbatul din Rusia care a furat un tanc au ajuns rapid pe retelele sociale, unde au fost distribuite de mii de ori, spre groaza si amuzamentul internautilor. Cu ajutorul capturilor video politistii l-au putut insa prinde pe rus, iar acum acesta risca sa petreaca cativa ani in spatele gratiilor.

(sursa: independent.co.uk)

Publicat: 12 ian. 2018, 13:30 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă