A devenit mamă pentru prima oară! Iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei a născut un băiețel

Publicat: 07 feb. 2020, 10:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fericire mare la Puterea Dragostei! Fostul concurent Florin Rusu a devenit tătic pentru prima oară.

Iubita lui, Roxana Prințesa Ardealului, o cântăreață cunoscută în România, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Pe rețelele de socializare, iubita lui Florin Rusu a postat primele imagini cu bebelușul.

„Băiatul meu Dominic Rusian, care a venit inainte de termen! Minunea mea şi mă bucur că am putut să nasc natural, mulțumesc pentru răbdare spitalului de maternitate din Oradea, asistenți, moașe și doctori?? Revin cu poze mai târziu?? Simt să împărtășesc cu voi această minune şi bucurie. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a decurs totul bine??”, a scris Roxana Prinţesa Ardealului pe Facebook. În plus, Roxana l-a filmat pe micuț și în incubator.

„Neața! Mă numesc Dominic Rusian, sunt un mic îngeraş frumos şi drăgălaş. Doamne, îţi mulţumesc pentru această binecuvântare ??”, a mai scris artista pe Facebook.

Băiatul meu Dominic Rusian,care a venit inainte de termen!!??Minunea mea si mă bucur că am putut să nasc natural,mulțumesc pt răbdare spitalului de maternitate din Oradea,asistenți,moașe și doctori??Revin cu poze mai tarziu???simt să împărtășesc cu voi această minune si bucurie?Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a decurs totul bine??

Publicată de Roxana Rotar pe Joi, 6 februarie 2020

Publicat: 07 feb. 2020, 10:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă