”A bătut-o pe …”. Reacția Oanei Zăvoranu, după ce s-a scris că Raluca Pastramă ar fi fost lovită de Pepe

Publicat: 25 nov. 2020, 13:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor! Frumoasa vedetă ține legătura mereu cu internauții, aceștia reacționând la story-urile pe care le postează des pe Instagram. Recent, bruneta nu a infirmat un mesaj pe care l-a primit de la un internaut.

Oana Zăvoranu nu are ”bariere”, astfel că este cotată drept una dintre cele mai sincere vedete din showbizul românesc. Fără teamă, bruneta spune exact ceea ce gândește, iar din luna decembrie va veni cu dezvăluiri incredibile în emisiunea de pe internet la care va lua parte.

Recent, pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a postat la Instastory o captură cu o conversație în care apare un articol scris în presă despre presupusele violențe dintre Pepe și Raluca Pastramă, însoțită de un mesaj: ”Deci aveai dreptate când spuneai că este violent. A bătut-o pe bot de cal”. Oana Zăvoranu a completat: ”De ce vorbiți mă așa de urât de soția omului?”, arată Cancan.

Oana Roman, despre ipoteza că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe artistul Pepe

Se cunosc de mult timp, iar între cei doi există o prietenie strâns legată. Oana Roman este alături de Pepe în perioada aceasta, când artistul trece printr-o situație delicată: divorțul de Raluca Pastramă pare să se complice, având în vedere ultimele informații apărute în presă. Ce spune Oana Roman despre informația potrivit căreia Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe artistul Pepe: „Această informație a ajuns și la urechile mele la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte…Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 25 nov. 2020, 13:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă