Reacția Oanei Roman, după ce Pepe a primit ”rafale” de acuze! ”Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte…”

Publicat: 25 Nov. 2020, 10:17 Vedete

Oana Roman a vorbit în emisiunea ”Xtra Night Show” seara trecută despre situația în care se află Pepe. Artistul și Raluca Pastramă divorțează, iar vedeta ar fi fost în calitate de martor la proces.

Se cunosc de mult timp, iar între cei doi există o prietenie strâns legată. Oana Roman este alături de Pepe în perioada aceasta, când artistul trece printr-o situație delicată: divorțul de Raluca Pastramă pare să se complice, având în vedere ultimele informații apărute în presă.

„Eu am aflat ca toată lumea de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind. El fiind rac e un om mai introvertit”, a povestit vedeta la TV.

„În momentul în care a făcut acest anunț noi, cei din familie am încercat să îl spijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles”, a continuat vedeta.

Oana Roman, despre ipoteza că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe artistul Pepe

Ce spune Oana Roman despre informația potrivit căreia Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe artistul Pepe: „Această informație a ajuns și la urechile mele la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte…Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 25 Nov. 2020, 10:17 Vedete
Pe aceeași temă